Zonguldak 2’inci Amatör Küme Çaycuma-Filyos gurubunda mücadele eden Çaydeğirmeni Belediyespor’un U19 takımı gurubunda şampiyon oldu.
Yüksel Cin ile Şenol Kaypak’ın birlikte çalıştırdıkları Çaydeğirmeni Belediyespor ligde en son oynadığı Veliköyspor maçını 9-0 gibi farklı bir skorla kazanarak gurubunda şampiyon olup birinci amatör kümeye yükseldi.
Zorlu bir lig maratonu sonucu şampiyonluk ipini göğüsleyen sporcuların mutluluğu gözlerinden okunurken Kulüp Başkanı Ahmet Cin, “ Gurubunda şampiyon olup birinci amatör kümeye çıkmaya hak kazanan takımımızın sporcularını ve teknik heyetini kutluyorum. Bize her zaman destek olan Belediye Başkanımız satılmış Gebeş’e de verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.
Onun bize olan güvenini boşa çıkarmadığımız içinde ayrıca çok mutluyuz. Şampiyon olan genç takımızın sporcularının büyük çoğunluğu A takımımızın da formasını giyiyor. İyi bir kadromuz var.
Geçen sezon A takımımızda eleme guruplarına kadar yükseldi ve orada şampiyonluğu kaçırdık.  Bu gençlerin yanına yapacağımız birkaç tecrübeli transfer ile A takımımızı da inşallah genç takımımız gibi bu sezon birinci, amatör kümeden Zonguldak süper amatör kümeye çıkaracağız” dedi.