Zonguldak 1'inci Amatör Küme takımlarından Çaydeğirmeni Belediyespor, transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu sezon Zonguldak Birinci Amatör Küme'den Süper Amatör Lig'e çıkmaya kararlı olan Çaydeğirmeni Belediyespor transfer bombalarını arda arda patlatmaya başladı.
Daha önce iki transfer yapan ve eski profesyonel futbolcu Şenol Kaypak ile Perşembe Belediyespor'dan Cihat Bostancı'yı transfer eden Çaydeğirmeni Belediyespor, en son olarak Devrekli eski profesyonel futbolcuklardan Cengiz Karapınar'ı da renklerine bağladı.
Futbola Devrekspor'da başlayıp Kozluspor'da profesyonel olarak futbol oynayıp ardından polislik mesleğine başlayınca görev yaptığı İstanbul'da 5 yıl süre ile Polisgücü'nde forma giyen, Devrek'e döndükten sonrada Eğitimspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Cengiz Karapınar, bu sezon Çaydeğirmeni Belediyespor'un başarısı için ter dökecek. 
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, belediyecilikteki başarılı hizmetlerini, spordaki başarısıyla da sürdürmek istiyor. Başkan Gebeş, Zonguldak 1'inci Amatör Küme takımlarından Çaydeğirmeni Belediyespor'a her konuda tam destek vermeyi sürdürüyor.
Başkan Gebeş, Çaydeğirmeni Belediyespor'u bu yıl hak ettiği yer olan Zonguldak Süper Amatör Lig'e çıkarmaya kararlıyız dedi.
Çaydeğirmeni Belediyespor'a her konuda tam destek veren Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in talimatıyla takıma ağabeylik yapacak eski profesyonel futbolcular tek tek kadroya dahil edilmeye başlandı.
Şenol Kaypak'tan sonra Devrekli eski profesyonel futbolcu Cengiz Karapınar'da Başkan Satılmış Gebeş'in teklifini kabul ederek Çaydeğirmeni Belediyespor'un başarısı için ter dökmeyi kabul mettiler.
Cengiz Karapınar ile belediyedeki makamında bir süre görüşen Başkan Satılmış Gebeş, İki sezondur şampiyonluğu play-off maçlarında kaybediyoruz. Bu yıl Çaydeğirmeni'ni hak ettiği yer olan Süper Amatör Lig'e çıkarmaya karalıyız.
Çaydeğirmeni Belediyespor'da sizin gibi deneyimli sporcularımıza saha içinde ağabeylik yapacak futbolculara ihtiyacımız var.
Gençlerin enerjisi ile sizin tecrübenizi buluşturarak bu yıl hak ettiğimiz şampiyonluğu elde edeceğiz. Büyüyen ve gelişen Çaydeğirmeni beldemiz sporda büyüyerek süper amatör kümede önümüzdeki sezon İnşallah hak ettiği yerini alacak. Ben sizlere güveniyorum dedi.
Cengiz Karapınar da, kendilerine bu kadar fazla güvenen Satılmış Gebeş'i mahcup etmemek için saha içerisinde tecrübesiyle elinden geleni yaparak Çaydeğirmeni Belediyespor'u hak ettiği yere taşımak için elinden geleni yapacağını söyledi.