Okullar arası Basketbol İl Birinciliğinde Ereğli Anadolu Lisesi'nden çifte şampiyonluk. Final maçında TED Zonguldak Kolejin mağlup eden Ereğli Anadolu Lisesi Kız ve Erkek takımı Zonguldak Şampiyonu oldu

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce organize edilen Okullararası Genç Kız-Erkek Basketbol İl Birinciliği sona erdi. Canpolat Pamay Spor Salonu'nda her iki kategoride oynanan final maçları sonunda Ereğli Anadolu Lisesi hem kız hem de erkelerde şampiyonluk sevinci yaşadı.
Yarı final maçlarında rakiplerini yenerek adını finale yazdıran Ereğli Anadolu Lisesi Erkek takımı finalde TED Zonguldak Koleji ile karşılaştı. Baştan sona heyecan kasırgasını şeklinde geçen maç sonunda Ereğli Anadolu Lisesi parkeden 40-36 galip ayrılarak Zonguldak'ın en büyüğü oldu. Maç sonunda Ereğli cephesinde şampiyonluğun sevinci yaşanırken TED Kolejinde ise, hüzün hakimdi.
Kızlar kategorisinde Şampiyon Ereğli Anadolu Lisesi oldu. Erkeklerden sonra kızlarda final maçında TED Zonguldak Kolejini 37-21 mağlup etti ve şampiyon oldu.
Erkekler Basketbol İl Birinciliğinde üçüncülük-dördüncülük maçında ise, Fen Lisesi ile Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi karşılaştı. Zonguldak EML, rakibini 53-39 mağlup ederek üçüncü oldu. Kızların üçüncülük-dördüncülük maçında gülen taraf Atatürk Anadolu Lisesini 38-27 yenmeyi başaran Zonguldak Kız Meslek Lisesi oldu.
Final maçları sonunda takımlar kupalarını havaya kaldırdı. Kız ve erkeklerde şampiyonluk sevinci yaşayan Ereğli Anadolu Lisesi kupalarını eğitimci ve spor adamı Canpolat PAMAY ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz'in ellerinden aldı.

GENÇ ERKEKLER İL BİRİNCİSİ OLAN KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİNİN MAÇ SONUÇLARI
KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİ :66- EREĞLİ ATATÜRK ANADLU LİSESİ :26
KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİ 83 - ALAPLI İMKP ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ :15
KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİ 54 - GÜLÜÇ İBRAHİM İZMİRLİOĞLU ANADOLU LİSESİ :22
KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİ 69 - ZONGULDAK İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ :34
KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİ 57 -ZONGULDAK ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ :29
KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİ 40 - ZONGULDAK TED LİSESİ :36  (FİNAL MAÇI)

GENÇ KIZLAR İL BİRİNCİSİ OLAN KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİNİN MAÇ SONUÇLARI
KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİ 53 -ZONGULDAK ATATÜRK ANADOLU LİSESİ:11
KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİ: 55- ZONGULDAK KIZ MESLEK LİSESİ :42
KDZ.EREĞLİ ANADOLU LİSESİ : 37 -ZONGULDAK TED:21 (FİNAL MAÇI)