Pazar günü deplasmanda Çaycumaspor ile karşılaşacak olan Ereğli Belediyespor?da hazırlıklar sürüyor. Kulüp Başkanı Özyağcı, ?Çaycuma deplasmanına 3 puan için gidiyoruz. Kazanıp yolumuza devam edeceğiz? dedi.

Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı hafta sonu deplasmanda oynayacakları Çaycumaspor maçından mutlak 3 puanla ayrılıp çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta Saltukovaspor karşısında alınan farklı galibiyetin moral ver diğine dikkati çeken Özyağcı birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Özyağcı son Saltukovaspor galibiyetini ve hafta sonu oynayacakları Çaycumaspor maçının değerlendirmesini şu sözlerle yaptı. ?Kendi evimizde Saltukovaspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıktık. Ortaya konulan futbol çok iyi olmasa da alınan 3 puanla moral bulduk. Ligde ilk iki hafta istediğimizi alamamıştık. Saltukovaspor galibiyeti bize iyi geldi.

TEMPOLU ÇALIŞMA

Hafta sonu deplasmanda Çaycumaspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacağız. Takımımız hazırlıklarını tesislerde tempolu ve moralli sürdürüyor. Çaycumaspor deplasmanına 3 puan almak için gidiyoruz. Alacağımız galibiyetle de çıkışımızı sürdüreceğiz? dedi.