Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu 2. Lig, 3. grupta yer alan Ereğli İşitme Engelliler Futbol takımı, ikinci yarıda galibiyet serilerini sürdürmek istiyor.
Ereğli İşitme Engelliler Takımın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Recep Erdoğan, grubun ilk yarısını galibiyetlerle kapatarak moral bulduklarını, bu çizgilerini 2. yarıdaki karşılaşmada da sürdürmek istediklerini kaydetti.  Alınan galibiyeti azmin zaferi olarak değerlendiren Erdoğan, gazetemize yaptığı açıklamada, Takımlarının çok koşan, mücadeleci bir ekip olduğunu belirterek, şunları söyledi. ''ikinci yarının ilk haftasında karşılaşacağımız Düzce maçına takımız sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Zor bir karşılaşma olacak. Ancak çıkışımızı devam ettirip, yolumuza moralli ilerlemek istiyoruz. Alacağımız galibiyetle üst sıralardan kopmamış olacağız. Bütün futbolcularımızın formları en üst düzeyde. Umarım centilmence güzel bir karşılaşma olur."
Öte yandan, Grup maçlarında ilk yarıyı puan kaybetmeksizin lider tamamlayan Ereğli İşitme Engelliler, Düzce, Eskişehir ve Sakarya ekibi karşısında toplam 17 gol atarak 9 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.