Kdz.Ereğli merkez olmak üzere Akçakoca ve Organize Sanayi Bölgesindeki işletmeleri kapsayan Çınar Grup, üniteler arası halı saha futbol turnuvası düzenledi. Toplam 7 takımın katıldığı turnuvanın açılışı 23 Mayıs 2010 Pazar günü Özel Yıldırım Kapalı Halı Saha Tesislerinde başlayacak. Muhtemelen 7 hafta sürmesi planlanan turnuvada ilk 3 dereceye girenlere de çeşitli hediyeler verilecek.
Çınar Grup İnsan Kaynakları Yöneticisi Semih Saraç, turnuva ile ilgili gazetemiz muhabirinin sorusu üzerine yaptığı açıklamasında, "Misyonumuz çalışanlarımız arasında sevgi, dostluk, paylaşım ve fair-play ruhunu canlı tutmak, vizyonumuz Çınar Boru firmasının çevremizde bu özellikleri ile tanınan bir firma haline gelmesine sağlamaktır. Turnuvada üniteler arası 7 takımımız bulunmakta, her takım 10'ar kişiden oluşmakta, maçlar ise 7'şer kişilik oynanacaktır.
23 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da ilçe protokolünün de davet edileceği bir açılış ile turnuvamız başlayacak. Bu turnuvaya katılan başta yönetim kurul olmak üzere tüm çalışanlarımıza bu organizasyona sağladıkları katkılar için teşekkür ediyoruz" dedi.