Süper Amatör Kümede ligin flaş ekiplerinden Saltukovaspor?da Alaplı Belediyespor karşısında alınan 6-1?lik galibiyet camiayı umutlandırdı. Ligde tutulamaz denilen Saltukovaspor?un başarısında en büyük pay kuşkusuz tecrübeli teknik patron Resul Kumaş?a ait.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in yeni takımlarından Saltukovaspor'da Alaplı Belediyespor karşısında alınan 6-1'lik farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Süper Amatör Lig'de oynadığı 4 karşılaşmadan 2 galibiyet, bir beraberlik ve bir de mağlubiyet alan Saltukovaspor, 7 puanla averajla üçüncü sırada bulunuyor.
Ligin başlamasına sayılı günler kala takımın başına getirilen tecrübeli Antrenör Resul Kumaş, başarılarının tesadüfi olmadığını, çok çalışmanın ve azmin başarıda ön plana çıktığını söyledi.

KALEMİZDE ERKEN GOLÜ GÖRDÜK
BU GOL BİZİ KAMÇILADI...

Kendilerine "ligde tutunamaz" gözüyle bakıldığının altını çizen Kumaş, "Oynadığımız futbolla böyle düşünenlere gerekli cevabı sahada verdik. En son karşılaştığımız Alaplı Belediyespor'u 6-1 gibi farklı yenmemiz de alın terinin ödülüdür. Alaplı Belediyespor güçlü bir takım. İlk 3 haftada oynadığı futbolla da bunu gösterdi. Bu karşılaşmanın çok zor geçeceğini biliyorduk. Maça iyi başladık. Ancak kalemizde erken bir gol gördük. Bu gol, futbolcularımı kamçıladı ve bu bulduğumuz gollerle ilk yarıyı 2-1 önde kapattık. İkinci devrede de sahanın tek hakimiydik. Futbolcularım özveriyle oynadı. Bilhassa Fevzi ve Erdinç, sakat sakat oynadılar. Farklı kazandığımız için sevinçliyiz" dedi.

AYİÇİSPOR HAZIRLIKLARINI MUTLAK
3 PUAN İÇİN SÜRDÜRÜYORUZ

Hafta sonu Ayiçispor'la karşılaşacaklarını ve bu maçın hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Kumaş, "Ayiçispor puana ihtiyacı olan bir takım. Bu maçtaki hedefimiz de 3 puan. Ayiçispor, aldığı başarısız sonuçlarla lig sonuncu, ancak biz rakibimizi küçümsemiyoruz. Oynayacağımız iyi futbolla maça gelen seyircilerimize zevkli bir mücadele seyrettireceğiz" diye konuştu.
Kumaş, Erdinç Kara'nın sakatlığının devam ettiğini, Ayiçispor maçında oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağını da sözlerine ekledi.