Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta Play-Off mücadelesinin en güçlü adaylarından Zonguldak Kömürspor,yarın  22’nci haftada İzmit Belediyespor deplasmanına çıkacak. İzmit Belediyespor maçıyla, Kocaeli takımlarına karşı 9’ncu randevusuna çıkacak Cahit Terzi, daha önce oynadığı 8 maçta da yenilmedi. Rakip filelere 14 gol bırakan Cahit Terzi yönetiminde ki kırmızı-lacivertli takım, kalesinde sadece 1 gol gördü.

 

5 takımla grupta en fazla takımı bulunan Kocaeli takımlarına karşı, Cahit Terzi’nin çalıştırdığı Zonguldak Kömürspor’un bariz üstünlüğü bulunuyor. Cahit Terzi, Kocaeli takımlarıyla daha önce 8 karşılaşmaya çıktı. İlk yarı 5, ikinci yarı ise 3 maça çıkan Terzi, söz konusu bu maçlarda 7 galibiyet 1 beraberlik aldı. Galibiyetlerde Kocaeli takımlarına üstünlük kuran Zonguldak Kömürspor, gol sayısında da açık ara farkla önde. Rakip filelere 14 gol gönderen kırmızı-lacivertli takım, kalesinde gördüğü 1 golle bu anlamda da bariz üstünlüğü bulunuyor.

 

Kocaeli takımlarına karşı Cahit Terzi’nin karnesi:
2. Hafta: Zonguldak-Kartepe Suadiye: 2-1
3. Hafta: Körfez Hereke-Zonguldak: 0-2
5. Hafta: Zonguldak-Gebzespor: 1-0
9. Hafta: Zonguldak-İzmit Belediye: 1-0
11. Hafta: Çayırovaspor-Zonguldak: 0-2
15. Hafta: Kartepe Suadiye-Zonguldak: 4-0
16. Hafta: Zonguldak-Körfez Hereke: 2-0
18. Hafta: Gebzespor- Zonguldak: 0-0

 

Evinde aslan kesiliyor
Zonguldak Kömürspor’un rakibi İzmit Belediyespor, oynadığı 10 iç saha maçında 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.Zonguldak Kömürspor’un hafta sonu rakibi İzmit Belediyespor, sezona büyük bütçelerle girmesine rağmen, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle beklentilerin çok uzağında kaldı. Sezon öncesi Play-Off’u kendilerine hedef koyan İzmit Belediyespor,  21’inci haftanın geride kaldığı grupta, Kocaeli’ni temsil eden 5 takım ile küme düşmemek için mücadelesi sürdürüyor. 32 puanla 5’nci sırada yer alsa da, 5 takımdan 3’ünün küme düşmesi göz önünde bulundurulduğunda İzmit Belediyespor’u zor günler bekliyor.

 

Zonguldak Kömürspor’un hafta sonu oynayacağı  İzmit Belediyespor, iç sahada rakiplerini zorluyor. 21 haftanın geride bıraktığımız grupta 10 maçı evinde oynayan İzmit Belediyespor, bu maçlarda sadece 1 kez mağlup olurken,  4 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.