AKP Zonguldak Milletvekili Erdoğan, Gülüç, Gökçeler, Kandilli, Çaylıoğlu Belediye Başkanları, AKP İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yöneticileri ile Gökçeler ve Kandilli Beldesine yaptığı ziyaret sırasında bir türlü bitirilemeyen ve ortada "ayıp" olarak kalan Kandilli futbol sahasının eksiklikleri ile ilgili de fikir birliğine varıldı.

Kandilli'de bulunan ve dönemin Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü tarafından açılışı gerçekleştirilen Kandilli Futbol Sahası gerek Kandilli gerekse Gökçeler'in takımlarına ev sahipliği yapıyor.
Stadın çevre düzenlemesinin yapılamaması ve özellikle 2-3 yıldır Beyçayırı Stadından sökülerek getirilen portatif tribünlerin montajının yapılamaması belde halkının büyük tepkisini çekmişti. Konuyu gerek AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AKP İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin'e geçtiğimiz aylarda aktarılmış sorunun çözümünün sağlanacağına yönük beyanatları olmuştu. Aradan geçen süre zarfında herhangi bir olumlu adım atılmazken TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğünden iş makinası desteği sağlanarak Kandilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Akdoğan ve 2-3 duyarlı kişi tribünlerin montajını gerçekleştirmeye başlamıştı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, montajların biran önce bitirilmesi için gerek TTK gerek belediye gerekse Gençlik ve Spor İl Müdürlü-ğünün ortak hareket etmesi yönünde çaba harcayacağını belirtti. Erdoğan, "Tribünlerin montajının bitirilmesi için gerekli desteğin sağlanmasını istedik. Yine çevre düzenlemesi olsun diğer eksiklikleri olsun sağlanacak katkılar ile sorun ortadan kaldırılacak" dedi.