UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanş karşılaşmasında Feyenoord ile mücadele eden Beşiktaş, rakibini 3-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

 

İlk maçta deplasmanda Feyenoord'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmanın 28'inci dakikasında Demba Ba'nın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, Feyenoord 74'üncü dakikada Manu ile skoru 1-1'e getirdi. Ancak Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Demba Ba, 80 ve 86'ncı dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaparken, siyah-beyazlı ekibin mücadeleyi 3-1 kazandığını ilan eden isim oldu.
Beşiktaş, bu galibiyetin ardından Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda mücadele etme hakkı kazandı.
Karşılaşmayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile birlikte izleyen Zonguldak Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi, Beşiktaş Kongre Üyesi ve Zonguldak Kömürspor Asbaşkanı Zeki Çolak uğurlu geldi. Beşiktaş’ın aldığı galibiyetle adını Şampiyonlar Ligi Play-Off’larına yazdırmasının ardından mutluluğu gözlerinden okunan Zeki Çolak, siyahlı-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman ve yöneticileri Metin Albayrak ve Ahmet Nurçebi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  

 

(Spor Servisi)