Ünlü Milli Futbolcu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref’i dün makamında ziyaret etti.

Bugün başlayacak Site Dostluk Turnuvası öncesinde kentimize gelen Tanju Çolak, Sitespor Kulübü Başkanı Resul Kumaş ile birlikte görüştüğü Belediye Başkanı İsmail Eşref ve Belediye Meclis Üyeleriyle futbol üzerine bir süre sohbet ettiler.

Samsunspor, Galatasaray, Fenerbahçe, İstanbulspor takımlarında forma giyen, ülkemizde ve Avrupa’da gol kralı olan ünlü milli futbolcu, teknik adam ve televizyon yorumcusu Tanju Çolak, belediyenin anı defterini de imzaladı.

Belediye Başkanı Eşref, madenci heykeli armağan ederek ünlü konuğunu uğurladı.

SAĞLAM’A ZİYARET

Zonguldak’ta geleneksel olarak düzenlenen Site Dostluk Turnuvası’na destek vermek amacıyla Zonguldak’a gelen Tanju Çolak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sağlam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gençlik ve Spor Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz, Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Hasan Zorba, Sitespor Kulübü Başkanı Resul Kumaş ve eski Trabzonsporlu Murat Şimşek’in de hazır bulunduğu ziyarette, Tanju Çolak ve Ahmet Sağlam, bilgi alışverişinde bulunarak eski anılarını tazelediler.