2.Amatör Küme Ereğli Grubu'nun 3.Hafta karşılaşmaları 2 Mayıs Pazar günü oynandı. Haftanın açılış karşılaşmasında Balıspor, Cumaspor'u 3-2 mağlup etti. İlk yarısını 2-0 Cumaspor takımının önde kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında etkili bir futbol ortaya koyan Balıspor, rakibini mağlup ederek ilk puanlarını aldı.
Beyçayırı Sahası'nda oynanan ve saat 15.00'te başlayan mücadeleyi Muhammet Ali Doğan, Serkan Can ve Yücel Gökmen hakem üçlüsü yönetirken, Balıspor takımı sahaya Ufuk, Emrah, Hakan, Ufuk, Bilal, Koray, Kerem, Soner, Gürkan, Kamil ve Volkan on biri çıktı. Alparslan'ın kalesini koruduğu Cumaspor'da ise Cengiz, İsa, Okan, Sedat, Hüseyin, Uğur, İlker, Muzaffer, Cengiz ve Hakan forma şansı buldu.
Maça istekli başlayan Cumaspor 28.dakikada Muzaffer ve 30.dakikada Cengiz ile iki farklı üstünlüğü yakaladığı maçta soyunma odasına 2-0 önde girdi. İkinci yarıda rakibine oranla daha derli toplu görülen ve rakip sahada baskı kuran Balıspor, 48.dakikada Kamil, 52.dakikada oyuna sonradan dahil edilen Olcay ve 90.dakikada Emrah'ın attığı gollerle rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Balıspor bu galibiyetle 2.Amatör Küme Ereğli Grubu'nda ilk puanlarını alırken, Cumaspor, dört devreli lig usulüne göre oynanan ligin ilk devresini puansız kapattı.