2.Amatör Küme Ereğli Grubu'nda  4.haftanın 2. karşılaşması 6 Mayıs Perşembe akşamı oynandı. Nefesleri kesen maçta Bayatspor Cumaspor'u 90+3.dakikada Sinan'ın attığı golle 3-2 mağlup etti. Son dakika golüyle sahadan 3 puanla ayrılmayı başaran Bayatspor, buna rağmen liderliği averajla Güneşli Belediyespor 'a kaptırdı.

Beyçayırı Sahası'nda oynanan ve saat 18.00'de başlayan karşılaşmayı Olcay Gümüş, Emir Kılıçarslan, Turgut Özkasapoğlu hakem üçlüsü yönetti. Bayatspor Teknik Direktörü Güven Kasapoğlu sahaya Yıldıray, Yusuf, Serkan, Ahmet, Kazım, Ramazan Tanrıverdi, Ramazan Ongun, Ejder, Musa,Hasan ve Naim'den oluşan bir kadro ile çıkarırken Cumaspor'da Alparslan, Cengiz, Şeref, Okan, Sedat, Hüseyin, Uğur, İlker, Muzaffer, Volkan ve Hakan ilk 11'de forma giydi.
Bayatspor takımının başlama vuruşunu yaptığı maçın henüz 2. dakikasında, defans arkasına atılan uzun topta Musa pozisyona girdi; ancak Cumaspor kalecisi Alparslan daha önce davranarak tehlikeyi önledi.
10. dakikada Bayatsporlu oyuncular kısa paslarla rakip ceza sahasına yaklaştılar; son olarak Ramazan Ongun'un pasında Musa şutunu attı, top auta çıktı.
11. dakikada daha önce yaşanan bir pozisyonda sakatlanan Cumasporlu Cengiz, yerini Ümit'e bıraktı. Cengiz ambulansla hastaneye götürüldü.
13. dakikada gelişen Cuma atağında, Muzaffer ceza sahası ön çizgisi önünden mükemmel vurdu; kaleci Yıldıray güzel bir plonjonla topu kornere attı. Bu pozisyondan bir dakika sonra ise sağ çaprazda ve demarke vaziyette topla buluşan Ramazan Ongun' un şutu auta çıktı.
15. dakikada ilginç bir pozisyon yaşandı. Sağ kanattan Cumasporlu Uğur' un kullandığı kornerde topu kontrol etmek isteyen kaleci Yıldıray'ın ellerinden kaçan top filelerle buluşunca Cumaspor öne geçti: 0-1
Bu golün şokunu üzerinden çabuk atan Bayatspor Musa ile rakip kaleye yüklendi; ancak 16. dakikadaki pozisyon Cumaspor savunması tarafından önlendi.
17. dakikada Musa'nın sağ kanattan ortasında Naim kafayı vurdu; top Alparslan'da kaldı. Aynı dakika içinde Ramazan Tanrıverdi, çalımlarla ceza sahasına girdi. Topu çapraza çekerek yumuşak bir şutla Cumaspor filelerine gönderdi: 1-1
25. dakikada Musa'nın sağ kanattan derin pasında topu önünde bulan Hasan, yine çerçeveyi bulamadı. Bayatspor'da 27. dakikada Naim oyundan çıkarken, maçın kader adamı olan Sinan oyuna girdi.
29. dakikada kazanılan endirekt vuruşta Sedat topa dokundu, Hüseyin vurdu, top auta çıktı.
34. dakikada Cumaspor kalecisi Alparslan'ın degajı kısa düştü. Top orta yuvarlak önünde Ramazan Tanrıverdi'nin önünde kaldı. Ramazan o noktadan kaleyi bulmak istediyse de top farklı şekilde auta gitti.
38. dakikada ise Bayatspor mutlak bir golü kaçıran taraf oldu. Ceza sahası içi altı pas çizgisi sağ köşesinde ve bomboş durumda kaleciyle karşı karşıya kalan Mustafa Ongun topu Alparslan'ın üzerine vurunca tecrübeli kaleci Bayat takımına öne geçme fırsatı vermedi.
41. dakikada Alparslan degaj yaparken onu engelleyen Ahmet sarı kart gördü.
44. dakikada sahanın en başarılı ismi olan Muzaffer, atılan uzun topta Kazım'dan çok kolay sıyrıldı. Penaltı noktası civarında şutunu atacakken, Kazım son bir hamleyle topu kornere atmayı başardı.  Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.  Cumasporlu oyuncuların vuruşuyla başlayan ikinci yarının 5. dakikasında Muzaffer rakiplerinden kolay sıyrıldı; ancak şutu üstten auta çıktı.
53.dakikada orta saha çizgisine yakın bir yerden, Sedat ceza sahası içine doğru ortaladı. Gelen topa Muzaffer güzel vurdu; ama, kaleci Yıldıray mükemmel bir refleksle topu kornere atmayı başardı.
56.dakikada sol kanattan gelişen Cumaspor atağında top son olarak Sedat'ın önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.
57.dakikada Ramazan Ongun, Cumaspor ceza sahası ön çizgisi önünden kaleyi yokladı; top bir kez daha üstten auta çıktı.
62.dakikada Ramazan Ongun bir kez daha sağ çaprazda topla buluştu. Şutu, direk dibinden auta çıktı.
64.dakikada yine Ramazan Ongun sağ çaprazdan sert vururken, bu pozisyondan da sonuç çıkmadı.
Bayatspor Teknik Direktörü Güven Kasapoğlu maçın bu dakikasında Ramazan Ongun ve Serkan'ı oyundan alarak Murat ve Nazım'ı sahaya sürdü.
67.dakikada Muzaffer topu sağ kanattan iyi taşıdı. Yerden çıkardığı pasta Hakan son vuruşu yapamadı ve Cumaspor bu pozisyondan gol çıkaramadı.
72.dakikada Hasan, bir kez daha uygun durumdayken kaleyi yokladı; ancak bu şutunda da top Cumaspor fileleriyle buluşmadı.
75.dakikada Cumaspor takımı Musa'yı solda kaçırdı. Deneyimli oyuncu kontrol ettiği topu sol ayağı ile sağ direk dibine gönderdi ve zor geçen maçta takımını Cumaspor karşısında öne geçiren gole imza attı: 2-1
80.dakikada maçın en güzel golü geldi. Muzaffer sol kanatta buluştuğu topla, peşine Bayatsporlu defans oyuncularını takarak süratle rakip ceza sahasına yöneldi ve içeri girmeden çok sert ve düzgün bir vuruşula, topu Yıldıray'ın koruduğu kalenin sağ direk dibinden filelere gönderdi: 2-2
85.dakikada kazanılan faul atışını Ramazan Tanrıverdi kullandı; Ahmet bir kez daha kaleciden önce davranarak kafayla topu filelere gönderse de, bu gol de, Alparslan'a faul yapıldığı gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. Maçın son dakikaları heyecan içinde geçti. 90.dakikada Ejder'in sarı kart görmesiyle sonuçlanan bir faul sonrasında Sedat'ın kaleye doğru kullandığı serbest atışta top auta çıkarken, 90+1.dakikada sarı kart gören futbolcular arasına Bayatsporlu Kazım da dahil oldu.
90+3.dakikada ise maçın en ilginç anı yaşandı. Maçın başarılı isimlerinden biri olan Musa çalımlarla topu Cumaspor ceza sahası içine kadar getirdi. Oluşan karambol sırasında top, bir anda defans arkasında bekleyen ve bomboş durumda olan Sinan'ın önünde kaldı. Kaleci Alparslan ile burun buruna kalan Sinan topu filelere gönderdi ve Bayatspor son dakika golü ile bir kez daha öne geçti: 3-2 Bu gole ofsayt gerekçesiyle Cumasporlu futbolcular uzun süre itiraz etti ama sonuç değişmedi. İtirazlarını sürdüren Şeref'in sarı kart gördüğü mücadelede başka gol olmayınca haftaya lider giren Bayatspor, ligin ilk devresinde Erdemir Stadı'nda 2-0 mağlup ettiği Cumaspor karşısında zor da olsa 3-2 galip gelmeyi başardı ve haftayı kayıpsız kapattı.  Alınan bu sonucun ardından Bayatspor puanını 10'a yükseltirken, averajla lider Güneşli Belediyespor'un ardına düştü. Henüz puanı bulunmayan Cumaspor ise 2.Amatör Küme Ereğli Grubu'nda son sırada bulunuyor.
Bu arada 2.Amatör Küme'de 5.Hafta karşılaşmaları 9 Mayıs Pazar günü oynanacak. Beyçayırı Sahası'nda oynanacak karşılaşmalarda Güneşli Belediyespor Cumaspor ile, Bayatspor da Balıspor ile karşı karşıya gelecek.