Beko Erkekler Basketbol ligi takımlarından Erdemirspor, Çarşamba günü deplasmanda oynadığı Pınar Karşıyaka’ya yenilerek ligin son maçını mağlubiyet ile tamamladı. Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, prestij maçı için çıktıkları Pınar Karşıyaka deplasmanında beklenen mücadeleyi ortaya koyamadıklarını ve maçtan galibiyetle ayrıldıklarını belirtti.
Play-off'a kalmayı çok istemelerine rağmen kıl payı kaçırdıklarını ifade eden Erdinç, önümüzdeki yıl daha güçlü bir takımla play-off'a kalmayı hedeflediklerini kaydetti. 
Erdinç açıklamasında şunları söyledi: Ligde üç yabancı oyuncu ile mücadele ettik. Ligin son haftalarında play-off şansını kıl payı kaçırdığımızı söyleyebilirim. Ligi 10’ncu sırada tamamladık bu durumun Erdemirspor için bir başarı olduğunu belirtmek isterim. Teknik kadromuz, oyuncularımıza gösterdikleri mücadeleye, yöneticilerimizin sağladığı tam desteğe, taraftarlarımızın da özverisine teşekkür ediyorum. Önü-müzdeki sezon daha iyi bir ekip kurarak daha iyi noktalarda olacağımızı umut ediyorum” dedi.