Zonguldak 1.Amatör Küme Merkez, Ereğli ve Çaycuma-Gökçebey-Devrek gruplarında son haftaya girildi.
ÜZÜLMEZ Mİ, ASMA MI?
Merkez Grubu'nda DM.Dilaverspor, haftalar öncesinden Play-Off maçları oynamayı garantilerken, ikincilik için Üzülmezsor ile Asmaspor çekişiyor. Hafta sonu oynanacak Üzülmezspor-Asmaspor maçının ardından ikinci çıkacak takım da belli olacak.
Büyük bir çekişmede kümede kalma mücadelesinde yaşanıyor. Son haftalarda aldığı yenilgilerle alt sıralara kadar düşen Acılık Esnafspor ile Terakkispor, kümede kalma savaşı veriyor. Hafta sonu oynanan maçta Terakkispor, Acılık Esnafspor'u 1-0 yenerek ikili averajda öne geçti. Bu iki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maç ise 1-1 berabere sonuçlanmıştı.
PEHLİVANLAR LİGE VEDA ETTİ
Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu'nda, küme düşen takım Pehlivanlarspor oldu. Kümede kalma mücadelesi veren Pehlivanlarspor ile Gökçebeyspor arasında oynanan karşılaşmayı Gökçebey 2-1 kazanmıştı.
İkili averajda da iyi olan Gökçebey, ligde tutunmayı başarırken, Pehlivanlarspor lige veda etti.
Bu grupta yine büyük bir çekişme de ilk iki için yaşanıyor. Perşembe Belediyespor, Çaydeğirmenispor, Karapınarspor ve Filyos Ateşspor, ilk iki için büyük mücadele ediyor.
İKİNCİLİĞE ÜÇ ADAY
Ereğli Grubu'nda ise, Gülüç Belediyespor, haftalar öncesinden liderliğini garantilemişti. Bu grupta ikincilik için Kandilli Belediyespor, Neyren Gökçelerspor ve Eleşlerspor mücadele ediyor. Gümelispor'un ise, geçtiğimiz haftalarda ligden düşmesi kesinleşmişti.