Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta hafta sonu oynayacağı Bolu Geredespor maçının hazırlıklarını sürdüren Zonguldak Kömürspor, günü tek idmanla geçirdi. Dün, Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde Erdoğan Demir Sahası'nda Geredespor maçının teknik-taktik idmanını yapan kırmızı-lacivertliler, çift kale maçta oldukça hırslı gözüktüler. Özden, Geredespor maçının provası niteliğini taşıyan çift kale maçta, as kadroda zaman zaman değişiklik yapsa da, kafasındaki ilk onbiri belirlemişe benziyor.
Teknik Direktör Talat Özden, çift kale maçta, istenileni yapamayan oyuncularını sık sık uyardı. Özelikle defanstan çıkılan topların iyi kullanılmasını isteyen Özden, buralarda topla çıkışlarda hata istemediğini belirtti.
İlk hafta oynanan Kozluspor maçı kadrosundan Sultangazispor karşısında ilk onbirde 5 ismi değiştiren Talat Özden, bu sefer başka bir değişikliğe gidecek. Özellikle defans hattında değişiklik yapması düşünülen Talat Özden'in ilk iki maçta şans verdiği Burak'ı yedeğe çekerek, Kamil'i sağ bekte deneyecek. Sultangazispor maçında sol bek olarak oynayan Kamil, bu sefer sağ bek olarak oynayacak. Geçen hafta defansın ortasını Ömercan ve Umut ikilisinden kuran Özden, Geredespor maçında Umut'un yanında Tuğçin'e görev verecek. Kırmızı kart cezalısı olduğundan Sultangazispor maçında oynayamayan Fırat, bir maçlık aranın ardından takımdaki yerini alacak.
FORVETE YENİ BİR İSİM
Orta sahada geçen haftaki isimlere şans verecek Özden, Mustafa'yı yapılan çift kale maçta yedek takımda soyundurdu.
Orta sahada Süleyman, Volkan, Mahir ve Murat'ı as kadroda oynatan Özden, çok güvendiği gol ayağı Yüksel'i yedek takımla çalıştırdı. Yunus'u da ilk onbirde düşünen Özden, orta sahayı kalabalık tutarak Kozluspor'dan transfer edilen Fatih'i ileride tek forvet olarak oynatmayı düşünüyor.