Demir Madencilik Şirketi, Birinci Amatör Küme Merkez Grubu'nda mücadele edecek takımlara forma, şort ve tozluktan oluşan spor malzemesi yardımı yaptı. Asmaspor, Baştarlaspor, Acılık Esnafspor, Taşbacaspor, İhsaniyespor, D.M.Dilaverspor, Terakkispor ve Üzülmezspor'un yöneticilerine spor malzemeleri dün dağıtıldı. Erdoğan Demir Stadyumu'nda yapılan dağıtım törenine, Demir Madencilik Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demir ve kulüp yöneticileri katıldı. Her takımın kendi renklerinde olan formalardan oluşan malzeme paketini kulüp yöneticilerine teslim eden işadamı Metin Demir, kulüplere yeni sezonda başarılar diledi. Spora her zaman destek verdiklerini belirten Demir, ekonomik sıkıntı içinde bulunan kulüpleri yeni sezon öncesi biraz olsun rahatlatmak için malzeme yardımında bulunduklarını ifade etti. Demir, kulüplere yardımlarının bundan sonrada devam edeceğini belirtti.
Ekonomik sıkıntı içinde oldukları için lige katılmakta zorluk çektiklerini belirten kulüp yöneticileri ise, yardımdan dolayı Demir Madencilik Şirketi'ne teşekkür ederek, duygularını şöyle dile getirdiler;
"Demir Madencilik Şirketi'nin ve Demir ailesinin Zonguldak'ta spora bu zamana kadar verdiği destek ortada? Gerek Zonguldak'ın profesyonel takımlarına, gerekse amatör takımlara her zaman destek verdiler. Ekonomik krizle boğuşan amatör takımların birçoğunun lige katılacak malzemeleri yoktu. Merkez Grubu'nda yer alan takımların maça çıkacak forma ihtiyaçlarını Demir Madencilik Şirketi karşıladı. Bizi biraz olsun rahatlattılar. Kendilerine spora verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz." Zonguldak'ta spora her zaman büyük destek veren Demir Madencilik Şirketi, kendi imkânları ile yaptığı stadyumu daha önce Zonguldak'ta sporun hizmetine sunmuştu.

Zonguldak'ta bir eşi daha bulunmayan Erdoğan Demir Stadyumu'ndan merkez, ilçe ve belde takımları faydalanıyor. İkinci Amatör Küme takımları, Birinci Amatör Küme takımları ve Süper Lig takımları bu sahada maç oynamaya başladılar.