Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, lige verilen arada hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Bayram tatilinin ardından çok hayati iki maçı deplasmanda ligin iddialı takımlarına karşı oynayacak yeşil-beyazlı takımda, gözler bu maçlara çevrildi. Üst üste iki zorlu Düzcespor ve İstanbul Sultangazispor maçlarını oynayacak Kozluspor'da bu maçlar öncesi alarm verildi.
NEŞELİ GÜNLER
Kendi tesislerinde yaptığı antrenmanda hem geçtiğimiz hafta sonu alınan farklı galibiyetin, hem de 2 hafta aradan sonra gelen liderliğin keyfini süren yeşil-beyazlıların, oldukça neşeli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Volkan Yayın yönetiminde yapılan idman öncesi oyuncular, dar alanda 5'e 2 yaptı. Top kapmanın ardından kondisyon hareketleriyle devam eden idman, neşeli bir şekilde noktalandı.
Yapılan 5'e 2'de tecrübeli çalıştırıcı Volkan Yayın, oyuncularına eşlik etti.
Volkan Yayın, rehavete kapılmadan disiplinli bir şekilde çalışmaların devam ettiğinin altını çizerek, Liderliğin uzun vadeli sürmesi için önümdeki iki tane tehlikeli virajı atlatmak gerek. Üst üste oynayacağımız Düzcespor ve İstanbul Sultangazispor maçlarından galibiyetle dönmek için çalışmalarımız sürüyor.
Lige verilen arada yarın (bugün) ve Perşembe günü yapacağımız idmanların ardından bayram tatilimiz olacak.
Hemen ardından hız kaybetmeden iki zorlu sınavdan birincisi olan Düzcespor karşılaşmasına daha dikkatli ve daha disiplinli bir şekilde hazırlanacağız dedi.