Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta ilk iki haftada yenilgisi bulunmayan, topladığı 4 puanla 9'uncu sırada kendine yer bulan temsilcimiz Kilimli Belediyespor'da sevinç hakim. Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde ilk haftada Keçiörengücüspor ile 1-1 berabere kalan sarı-siyahlı takım, ikinci haftada Bursa temsilcisi Orhangazispor'u 2-1 yenerek, geride kalan 2 haftayı minimum kayıpla atlattı. 
DEPLASMANLARDA OYNAMAK İSTEMİYORUZ
9 yıl aradan sonra mücadele ettikleri profesyonel ligde hedefleri doğrultusunda ilerlemek istediklerini, fakat rakiplerin yanı sıra dış etkenlerle de mücadeleye girdiklerini vurgulayan Teknik Direktör Raşit Çalık, Artık deplasmanlarda oynamak istemiyoruz. Sahamızın en kısa sürede söz verildiği gibi yetiştirilmesini arzuluyoruz dedi.
ZORLU HAFTALARI KAYIPSIZ KAPATMAK İSTİYORUZ
Zor bir ligde mücadele ettiklerini, zorlu rakiplere karşı puan aldıklarını belirten genç teknik adam Çalık, Aldığımız puanlarla hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Pazar günü konuk olduğumuz Bursa deplasmanında Orhangazispor karşısında ilk yarı vasat bir oyun ortaya koyduk. Bunun sonucunda da soyunma odasına 1-0 mağlup girdik. İkinci yarıda oyuncularım inanılmaz bir mücadele sergileyerek deplasmandan 3 puanla ayrılmayı başardı. Fakat eksiklerimiz söz konusu. Bunları önümüzdeki Batman Petrolspor ve Nazilli Belediyespor maçlarına kadar giderip, zorlu 2 maçı kayıpsız kapatmak istiyoruz dedi.
SON BOMBA ALİ ÇEVİK
Sarı-siyahlı takım, ilk transfer döneminin son günü olan dün bir oyuncuyu daha renklerine kattı. Kilimli Belediyespor, Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Çankırı Belediyespor'da forma giyen 27 yaşındaki stoper oyuncusu Ali Çevik'i transfer etti.
Geçen sezon Spor Toto 2'nci Lig'de mücadele ettiği Çankırı Belediyespor forması altında 19 maçın 14'ünde ilk on birde sahaya çıkan Çevik, toplam 1295 dakika süre aldı.