Geçtiğimiz hafta oynaması gereken ancak elverişsiz saha şartları nedeniyle ertelenen Zonguldak Kömürspor -Kilimli Belediyespor maçı bugün oynanacak.Zorlu maç öncesi iki temsilcimizde galibiyet hedefliyor.Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Kilimli Belediyespor'da Antrenör Selahattin Bayar, "Kilimlispor zor durumda. Önce biz kendi canımızı düşünüyoruz, ondan sonra Zonguldak Kömürspor şampiyon olsun istiyoruz."dedi.Hafta sonu Çayırova'yı deviren Zonguldak Kömürspor'da da hedef 3 puan.
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta  bugün Zonguldak Kömürspor ile yapacağı erteleme maçı hazırlıklarını tamamlayan Kilimli Belediyespor'da  Antrenör Selahattin Bayar,karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi.Son idmanda gol çalışan sarı siyahlılarda,Antrenör Bayar,  “Önce can sonra canan” dedi. 
"Zonguldakspor maçı bizim için önem taşıyan bir maç. Hazırlıklarımızı Pazartesi ve Salı günü  yapacağımızı antrenmanla bitireceğiz Zonguldak Kömürspor maçına tam kadro hazırız. ezalı ve sakat oyuncumuz yok. Kilimlispor gerçekten zor durumda. Önce biz canımızı düşünüyoruz .
Ondan sonra Zonguldak Kömürspor geliyor dedi. "Zonguldak Kömürspor bu ligde şampiyon olsun." istiyoruz." diyen Bayar, " Ama biz sahaya kazanmak, puan veya puanlar almak için sahaya çıkacağız ve elimizden gelen mücadeleyi de yapacağız.  Alırsak ta bizim için ekstra olacak.”dedi.                              

 

Zonguldak Kömürspor maçı hazır
Bölgesel lig   10. grupta mücadele eden Zonguldakspor.  8 Aralık’ta  oynaması gereken ancak kötü hava koşulları nedeni ile  bugüne ertelenen Kilimli maçının hazırlıklarını tamamladı. Çayırova maçı sonrası ara vermeden bugün oynayacağı Kilimli müsabakası  hazırlıklarına tamamlayan kırmızı-lacivertli ekipte morallerin yerinde olduğu gözlendi. Teknik Direktör Cahit Terzi, "Bu maçı da kazanarak grupta tekrar liderliğe yükselmek istiyoruz" dedi.