Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta iki güçlü takım Zonguldak Kömürspor ile Kozluspor'u karşı karşıya getirecek maçın olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmesinin ardından, Zonguldak derbisinin ne zaman oynatılacağıyla ilgili sorular gün geçmiyor ki hala yanıt bulamıyor. Bugün oynatılması beklenen karşılaşmanın, 8 Şubat 2012 Çarşamba gününe kayması, yine aynı tarih ve aynı statta Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'taki temsilcimiz Kilimli Belediyespor'un da maçının olması sebebiyle tehlikeye girdi.
Zonguldak'ta yayın yapan gazetelerde Zonguldak Kömürspor ile Kozluspor maçının 8 Şubat 2012 Çarşamba günü oynatılacağı yazılmıştı.
Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapacak Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı, Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'un iç sahadaki maçlarına da ev sahipliği yapıyor. Kilimli Belediyespor'un 8 Şubat 2012 Çarşamba günü 23'üncü haftada Nazilli Belediyespor'u konuk edecek olması, Kömürspor ile Kozluspor arasındaki derbi maçın tarihinin belirsizliğinin sürmesine neden oldu.