Kdz.Ereğli 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası nedeniyle düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenler belirlendi. Erdemirspor Kulübü lokalinde gerçekleştirilen turnuvaya 3 kategoride toplam 48 sporcu katıldı. 10 Yaş altı genel, 15 yaş altı genel ve bayanlar kategorilerinin yeraldığı turnuvada 10 yaş altında katılım yüksek olurken 15 yaş altı ve bayanlar kategorisinde ise beklenen katılım sağlanamadı.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Turnuvanın baş hakemliğini İskender Hatip, masa hakemliklerini de Serap Görgü Okay ve Sinan Düz’ün gerçekleştiridiği turnuvada her kategoride ilk 3’e girenlere madalya ile ilk sekize girenlere satranç dergisi hediye edildi.

Derecelerde ise 23 sporcunun katıldığı 10 yaş altı genelde Can Ayan, Umut Demiray, Mert Enes Karlı, Mehmet Ali Şen, Umut Vayni, Yalçın Yavuz, M.Kemal Toruk, Ömer Rıza Korkmaz.

15 Yaş altı 11 sporcunun katıldığı kategoride Göktuğ Danışmaz, Özgür Salur, Murat Yanık, Berk Eren Bakır, Aytunç Danışmaz, Göktuğ Koç, Tarık Orhun Acar, Mehmet Şen.

 

BAYANLAR KATEGORİSİNDE ÖDÜL ALANLAR

14 Sporcunun katıldığı bayanlar kategorisinde Jülide Pehlivan, N.Melike Pehlivan, İrem Kasapoğlu, Çiğse Güntay, Aslı Zeynep İbik, Berfin Öztenekeci, Aysu Şişman, Yasemin Egeli.