Zonguldak Kömürspor'un yeni sezonda iç saha maçlarını Kdz.Ereğli'de oynaması yönünde imza kampanyası başlatıldı.


Zonguldak İl Spor Güvenlik Kurulu Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi başkanlığında  yaptığı toplantıda, Zonguldak Kömürspor’un ikinci  ligde maçların nerede oynayacağı konuşuldu. Karaelmas Kemal Köksal stadyumunun yetersizliği, güvenlik açısından risk taşımasından ötürü yapılan değerlendirmede Zonguldak Kömürspor 2016-2017 sezonunda evindeki maçları Devrek İlçe Stadyumunda oynanmasına karar vermesi tartışmaları da beraberinde getirdi.


Zonguldak Kömürspor için Kdz.Ereğli’nin maddi manevi sağladığı destek, özellikle iç sahada taraftar desteğini daha fazla arkasında görebileceği Kdz.Ereğli ve Alaplı ilçe potansiyelinin de değerlendirilmesi bekleniyor.

İl nüfusunu geçen Kdz.Ereğli’nin pek çok ilçeye olan yakınlığı, beldeler ve köylerin de Zonguldak Kömürspor potansiyelinin yüksek oluşu yeni bir heyecan getirdi.


Fenerbahçe Spor Kulübü Ereğli Şube Başkanı Serdar Özbek, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, “Zonguldak Kömürspor’u seviyoruz” adı altında toplumsal değişim amacıyla dünyanın herhangi bir yerinde imza kampanyası başlatan insanların gücüne güç katan, internet dünyasının en önde gelen kampanya platformu change.org de Zonguldak Kömürspor’un maçlarını ilçede oynaması için imza kampanyası başlattı.



KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN