Türkiye Bayanlar Futbol 1. Liginde mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor’a spor malzemesi yardımında bulunan Yöresel Lezzetler isimli işyeri sahibi Erkan Çelepçi, beraberinde Kdz.Ereğli Belediyespor’un yöneticileri ile takımın antrenmanını izledi oyunculara ve teknik heyete baklava ikram etti.

Beraberinde Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyeleri İhsan Yazıcıoğlu, Fevzi Mazlum ile Beyçayırı Stadında takımın antrenmanını izleyen işadamı Erkan Çelepçi, antrenmanın ardından oyunculara ve teknik heyete baklava ikram etti, başarı temennisinde bulundu. Amaçlarının imkanlar doğrultusunda spor kulüplerine yardım etmek olduğunu ifade eden Çelepçi, “Türkiye Bayanlar Futbol 1. Liginde mücadele eden kulübümüz Kdz.Ereğli Belediyespor’a bu zorlu maratonda başarılar diliyoruz, inanıyoruz ki birlik ve beraberlik içerisinde başarılı sonuçlara ulaşacaklardır. Teknik Direktör Necat Bakan başta olmak üzere tüm ekibin başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Oyuncular da takıma spor malzemesi yardımında bulunan bunun yanı sıra antrenmana gelerek baklava ikram eden Çelepçi ve meclis üyelerine hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ettiler.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)