1.Amatör Küme Ereğli Grubu´nda sezonu 2.sırada tamamlayarak Play-off oynama hakkı elde eden Ereğli Devlet Hastanesi Play -off grubu son maçında Karapınarspor´u Fazlı,Murat,İsmail ve Ferdi attığı gollerle  4-0 mağlup etti.Ereğli temsilcisi 7 puanla grup lideri olarak Süper Amatör Lige yükselen Baştarla´nın ardından grubu 6 puanla ikinci sırada tamamladı.Gümeli-Üzülmez maçının  mağlubu ile bir maç daha yapacak Devlet Hastanesi Süper Amatöre yükselmek için bir fırsat daha yakaladı.

1.Amatör Küme Ereğli Grubu'nda sezonu 2.sırada tamamlayarak Play-off oynama hakkı elde eden Ereğli Devlet Hastanesi Play -off grubu son maçında Karapınarspor'u 4-0 mağlup etti.
A Grubu 2.si olan Devlet Hastanesi , B Grubu'nda grubu aynı puanla bitirip 2'li averajı da eşit olduğundan bir maçta daha yapacak Üzülmez ve Gümeli arasındaki maçın mağlup olan tarafıyla bir maç daha yapacak.Bu maçı kazanan taraf Süper Amatör lige çıkacak.Diğer bir değişle gelinen noktada Baştarla'nın ardından bir Ereğli takımının Süper Amatöre çıkması kesinleşti.
Hatta Gümeli-Üzülmez maçını kazanıp Süper Amatöre çıkarsa, Devlet Hastanesi, grup 2.si olacak Üzülmez'i yendiği taktirde 2 Ereğli takımı da Süper Amatöre çıkmış olacak.