SAHA: Devrek.
HAKEMLER: Evren Atış **, Serkan Can **, Muhammet Şahin **.
DEVREK BELEDİYESPOR: Aydın **, Çağatay **, Murat ***, Harun ***, Mücahit **, Ali ***, Tolga ***, Volkan **(Tayfun **), İbrahim **(Asaf **), Erkan ***, Tanju ***.

EREĞLİ BELEDİYESPOR: Emrah *, Önder **, Barış **, Cihat **, Burak *(Osman *), Oğuz **, Mustafa *(Erdal *), Serkan *, Batuhan *(Turgay **), Önder **, Fatih**.
GOLLER: Dk.45+1-89 Tanju, Dk.63 Erkan (Devrek Belediyespor), Dk.82 Oğuz (Ereğli Belediyespor).

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Devrek Belediyespor, saha ve seyircisi önünde ağırladığı en yakın takipçisi Ereğli Belediyespor'u 3-1 yendi. Devrek Belediyespor'un bu maçtaki gollerini Tanju (2) ve Erkan, Ereğli Belediyespor'un golünü de Oğuz attı. Devrek temsilcisi, rakibiyle aradaki puan farkını 10'a çıkarırken, 15 Mart 2012 Perşembe günü oynayacağı Polisgücüspor erteleme maçından galip ayrılırsa, şampiyonluğunu ilan edecek.
Devrek Belediyespor'lu taraftarlar, maçın başından sonuna kadar takımlarını destekleyerek, galibiyette önemli bir faktör oldular. Maç öncesi futbolcuları tek tek çağıran taraftarlar, maç sonunda da sahaya girerek, galibiyeti futbolcularla beraber kutladılar.Devrek Belediyespor'un Antrenörü Vedat Öztürk, maç sonu yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Öztürk, Sahada iyi bir oyun, iyi bir atmosfer vardı. Futbolcularımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Şampiyonluğu büyük ölçüde garantiledik. BAL'a çıkmak için Kozluspor veya Zonguldak Kömürspor'la baraj maçı oynayacağız. Ama hiç de önemli değil, çıkıp normal şartlarda onlarla baraj maçı da yapsak Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkacağız dedi.