SAHA: Devrek
HAKEMLER: Gökhan Özdemir **, Onur Öztürk **, Şener Ulusan **
DEVREK BELEDİYESPOR: Anıl *** (Dk . 45 Berkant **), Volkan ***, Aykut **, Umut *** (Dk. 80 Zeki **), Tayfun **, (Dk. 45 Serkan Süher ****), Tuncay *** (Dk. 67 Emrah **), Tunay ****, Erkan ***, Ali Mahmut *** (Dk. 70. Serkan Bülbül **), Emrah Karakurt *** (Dk. 45 Ali **), Kenan *** (Dk 45 Hakan **)
EREĞLİ BELEDİYESPOR: Sedat* (Dk. 45 Bilbay**),  Erdal*, Fatih*, Cihat**, Hakan**, Ersan**, Kaan**, Engin**, Ahmet**, Şaban**, Erdem**
GOLLER: Dk. 6 Tunay, Dk. 40 Emrah Karakurt, Dk. 55 Erkan Koçaklı, Dk. 70 Serkan Süher (Devrek Belediyespor) Dk. 20 Şaban, Dk, 50 Erdem (Ereğli Belediyespor)

 

Deplasmanlı Süper Lig'de mücadele eden Devrek Belediyespor hazırlık maçında karşılaştığı Ereğli Belediyespor'u 4-2 mağlup etti. Deplasmanlı Süper Lig'e iddialı bir şekilde hazırlanan Devrek Belediyespor şehir stadında Ereğli belediyespor ile bir hazırlık maçı yaptı. Devrek Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısın da oyuna hızlı başlayan Devrek Belediye-spor, 6.dakikada  Tunay'un şık golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikalardan sonra da ataklarını sürdüren Devrek Belediyespor, a, kontrataklarla karşılık veren Ereğli ekibi,  20. dakikada Şaban  ile durumu  eşitleyen golü attı. İlk yarının sonlarına doğru Devrek temsilcisinde bu kez sahne Emrah çıktı ve takımını bir kez daha öne geçirdi.  Başka gol olmayınca ilk yarı 2-1'lik Devrek Belediyespor üstünlüğüyle sonuçlandı.  Karşılaşmanın ikinci yarısına Ereğli Beledi-yespor hızlı başladı.  Sağdan soldan yaptığı ataklarla Devrek Belediyespor kalesini yoklayan Ereğli Belediyespor, 50. dakikada  Erdem ile durumu bir kez daha eşitledi. 2-2 Bu golden sonra oyun kontrolünü elinde bulunduran ev sahibi ekip, 55. dakikada Erkan ile durumu 3-1 yaptı. Devrek Belediyespor'da oyuna ikinci yarı giren Serkan Süher, 70. dakikada attığı golle takımının 4'üncü golünü kaydetti.  Karşılaşmada başka gol olmayınca Devrek Belediyespor Ereğli Belediyespor karşısında 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.