SAHA: Devrek.
HAKEMLER: Metin Doğan **, Mustafa Dalman **, Emir Kılıçarslan **.
DEVREK BELEDİYESPOR: Aydın ***, Ali ***, Murat **(Çağatay **), Harun ***, Mücahit ***, Tanju ***, İbrahim ***, Tolga ***, Volkan **(Tayfun **), Erkan ***, Ercüment ***(Asaf **).
ERDEMİRSPOR: Hakan *, Özgür *, Mustafa *(Abdullah *), Faye *(Ahmet *), Serdal *, Güray *, Gökhan *, Uğur *, Metin *, Emrah *, Olkan *.
GOLLER: Dk.10-43 (P.A) Ercüment, Dk.70-83 Erkan, Dk.76 Ali (Devrek Belediyespor), Dk 12 Emrah (Erdemirspor).
KIRMIZI KART: Dk.65 Serdal (Erdemirspor).

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de haftanın maçında lider Devrek Belediyespor, takipçisi Erdemirspor'u 5-1 mağlup etti. Oynadığı iyi futbolla rakibini adeta çimlere gömen Devrek Belediyespor, aldığı bu galibiyetle liderliğini sürdürdü. Devrek Belediyespor'un gollerini Ercüment (2), Erkan (2) ve Ali atarken, Erdemirspor'un tek golü Emrah'tan geldi. Ayrıca Erdemirspor'lu Serdal, ikinci yarıda kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı.
Mücadeleye etkili başlayan Devrek Belediyespor, Ercüment'in attığı golle 1-0 öne geçti, bu gole Emrah ile karşılık veren Erdemirspor, beraberliği sağladı. Yediği beraberlik golünün ardından ataklarını sıklaştıran Devrek Belediyespor, kazandığı penaltıyı Ercüment ile gole çevirerek, skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.
Maçın ikinci yarısında beraberlik golünü arayan Erdemirspor'da Serdal gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Erkan'la 2 gol daha bulan Devrek Belediyespor, durumu 4-1 yaptı. Mücadelenin son golünü Devrek Belediyespor'lu Ali attı ve skoru 5-1 oldu. Devrek Belediyespor, aldığı bu önemli galibiyet ile liderliğini sürdürdü. Devrek Belediyespor'da futbolcular ve teknik heyet maç sonu büyük sevinç yaşadılar. Futbolcular, Antrenörleri Vedat Öztürk'ü hava kaldırarak, İmparator tezahüratlarıyla hocalarına sevinç gösterisinde bulundular. Futbolcular, daha sonra birbirlerine sarılarak bu galibiyeti kutlarken, taraftarlara koşarak bu önemli galibiyeti onlara armağan ettiler.
Devrek Belediyespor'un başarılı Antrenörü Vedat Öztürk, maç sonu yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Mücadeleyi izlemeye gelen taraftarlara teşekkür eden Öztürk, bu galibiyeti onlara armağan ettiklerini açıkladı. Devrek Belediyespor'un başarılı oyuncusu ve takım kaptanı Murat Gebeş de, alınan bu galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Gebeş, verdikleri destekten dolayı taraftarlara teşekkür etti.