Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de sahasında Ereğli Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Devrek Belediyespor'da üzüntü hakimken, deplasmandan bir puan ile dönen Ereğli temsilcisi ise mutlu.
DEMİR; "KAZANMAYI AMAÇLIYORDUK"
Sahalarında oynadıkları ilk maçta 2 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Devrek Belediyespor Teknik Direktörü Şenol Demir, "Evimizde oynadığımız ilk maçımızı kazanmak istiyorduk.  1-0'da öne geçtik, ama bu üstünlüğümüzü koruyamadık. Kaçan 2 puana üzülüyorum. Eksiklerimiz var, bu eksikleri kısa sürede gidermeye çalışacağız" dedi. Teknik patron Demir, "Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapmıştık. Maça da çok iyi başlangıç yaptık. İkinci yarıda ortaya koyduğumuz baskılı futbol sonucunda 80'inci dakikada 1-0 öne geçmeyi başardık. Rakibimiz son dakikalarda yaptığı atakla beraberlik golünü buldu. Kazanabileceğimiz bir maçta 2 puan kaybettik. Sahamızda puan kaybetmemeyi hedefliyorduk, ama bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor.  Bizim için bu maç artık geride kaldı. Hafta sonu Gülüç Belediyespor deplasmanına gideceğiz. Artık bu maça konsantre olmak zorundayız" diye konuştu.
YALÇIN; "SONUÇTAN MEMNUNUM"
Ereğli Belediyespor'da ise Devrek deplasmanında alınan 1-1'lik beraberliğin sevinci yaşanıyor.  Devrek'e kaybetmemek parolasıyla geldiklerini belirten Ereğli Belediyespor'un Antrenörü İsmail Yalçın, "Devrek Belediyespor iyi bir ekip. Bu sezon iyi transferler yaptılar. Maç haftası, 'galip gelemezsek, mağlup olmak istemiyoruz' demiştim. Oyun genelde bizim istediğimiz gibi geçti. Ama kötü bir gol yiyip, 1-0 geriye de düştük.
Deplasmanda mağlubiyetten beraberliğe ulaşmamız iyi oldu. Oyuncularımı kutluyorum, artık önümüze bakacağız" dedi.