2010 -2011 Futbol sezonunun başlamasına az bir süre kalması nedeniyle profesyonel ve diğer liglerdeki futbol kulüpleri transfer çalışmalarına hız kazandırmaya devam ediyor.

 

Devrek Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Belediye Spor Kulübü de 2010–2011 futbol sezonunun başlamasına az bir süre kalarak iç ve dış transferlerini tamamlayarak yeni sezona hazır duruma geldi. Toplam 9 yeni futbolcu ile dış transferini gerçekleştiren Devrek Belediye Spor için Çınar Otel’de düzenlenen imza törenine, Devrek Belediye Spor Teknik Sorumlusu Şenol Demir, Kulüp Başkanı Özcan Özmekik, Kulüp Saymanı ve Basın Sözcüsü Ömer Kadam, Başkan Yardımcısı Bekir Kayaaltı, Yardımcı Antrenör Basri Kocaoğlu katıldı.
Kulüp Saymanı ve Basın Sözcüsü Ömer Kadam yapılan dış transferle ilgili şunları söyledi:  “9 yeni futbolcu arkadaşımızla imzalarını atarak anlaştık. Bu sezonda arkadaşlarımıza Devrek Belediye Spor formasını giydirerek renklerimize bağladık. Ben inanıyorum ki yeni kadromuzla Devrek Belediye Spor’a ve Devrek halkına yakışır bir futbol sezonu yaşatacağız. Sporsever Devrekli halkımızın gerek antrenmanlarda gerekse karşılaşmalarda bizlere destek vereceğine inanıyor, yeni sezonun ve yeni futbolcu arkadaşlarımın Devrek halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”
Dış transferde Devrek Belediye Spor’a imza atarak anlaşan futbolcular şunlar: Fatih (Ereğli Belediyespor), Adem, Osman, Turgay (Erdemirspor), Hakan Alkan (Kilimli Belediyespor), Hakan (Kilimli Belediyespor), Umut (Buca Belediyespor), Zafer (Amatör Milli İstanbul Batı Trakya), Ferdi (İstanbul Batı Trakya Spor)