Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in yenilgisiz lideri Devrek Belediyespor, 12 Şubat 2012 Pazar günü saat 13.00'da erteleme maçında sahasında Kandilli Belediyespor ile karşılaşacak. Zonguldak ve ilçelerini etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen bu maç, Pazar günü Devrek Şehir Stadı'nda oynanacak.
Devrek Belediyespor, bu maç için hazırlıklarını sürdürürken, takımda eksik ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Antrenör Vedat Öztürk ve Yardımcısı Hayri Balta nezaretinde çalışmalarını sürdüren Devrek Belediyespor'da hedef, Kandilli Belediyespor karşısında galibiyet. Devrek Belediyespor'un başarılı Antrenörü Vedat Öztürk, bu maç için taraftarlara çağrıda bulunarak, destek vermelerini istedi. Öztürk, açıklamasında, Pazar günü Kandilli Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçta hedefimiz galip gelmek. Taraftarlarımızı bu maçımıza davet ediyorum, bizlere destek olsunlar dedi.

SÜPER İKİLİ
Devrek Belediyespor'da savunmanın en önemli oyuncuları arasında bulunan Murat Gebeş ve Harun Kerter'in uyumu göze çarpıyor. Maç içinde iyi bir uyum gösteren futbolcular, takıma pozitif bir hava katıyor. Bu uyum sayesinde Devrek Belediyespor ligin en az gol yiyen takımı oldu. Tabi ki bu başarıda Kaleci Aydın'ın da büyük etkisi var.

BEKLER SAĞLAM
Devrek Belediyespor'da sağ bek Ali Koçaklı ile sol bek Mücahit Tiryaki, oynadıkları futbolla güven veriyorlar. Gösterdikleri performansla sağlam bir görüntü çizen bu futbolculardan Ali Koçaklı 7, Mücahit Tiryaki 2 gol attı. Bu iki futbolcu, Antrenör Vedat Öztürk'ün değişmez ikilisi olarak göze çarpıyor.

KALEDE SORUN YOK
Devrek Belediyespor'un başarılı kalecisi Aydın gösterdiği performansla taraftarların büyük beğenisini topluyor. Kişiliğiyle de örnek olan kaleci Aydın, Devrek Belediyespor formasıyla bu sezon çıktığı 16 maçta kalesinde sadece 9 gol gördü. Kaleci Aydın, Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de en az gol yiyen kaleci.

KRAL ERKAN KOÇAKLI
Devrek Belediyespor'un en büyük kozlarından biri olan Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in en çok gol atan futbolcusu Erkan Koçaklı'dan taraftarlar, kalan maçlarda da aynı performansını devam ettirmesini istiyor.