Türkiye Futbol Federasyonu, U14 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarına katılacak takımların grup merkezlerini ve tarihlerini açıkladı.
Zonguldak’ta gerçekleştirilen U14 Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Devrek Belediyespor, 5-8 Mayıs tarihleri arasında Sakarya grup merkezinde ikinci kademeye yükselme mücadelesi verecek.
Devrek Belediyespor’un yer aldığı Sakarya Grubu’nda İstanbul (2), Kocaeli(2), ve Bolu illerinin temsilcileri yer alıyor.  54 ilden 90 takımın katılımı ile gerçekleşecek U14 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakaları; Tekirdağ, Sakarya, Çanakkale, Kütahya, Eskişehir, Manisa, Uşak, Muğla, Burdur, Karaman, Mersin, Amasya, Giresun, Erzurum, Bingöl ve Şanlıurfa grup merkezlerinde oynanacak. 6 takımlı 13 ve 4 takımlı 3 grup merkezinde oynanacak müsabakalar sonunda grup birincisi olan 16 takım, 4 takımlı 4 grupta ikinci kademe müsabakalarını, ikinci kademede grup birincisi olacak 4 takım ise tek maç eleme usulü ile yarı final ve final müsabakalarını tarafsız bir grup merkezinde oynayacak.
5-8 Mayıs Sakarya Grup Merkezi: Zonguldak Devrek Belediyespor, İstanbul Ataköy Ç.Çeşme ve Maltepespor, Kocaeli Darıca Marmara Osmangazi ve Gebzespor, Bolu Belediyespor.