Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Devrek Bele diyespor'da Kulüp Başkanı Özcan Özmekik, Ereğli Devlet Hastanesispor deplasmanından alacakları ga libiyetle, geçen haftaki Kozlu Belediyespor yenilgisini telafi etmeyi amaçladıklarını söyledi.
Kozlu Belediyespor karşısında şan ssız bir yenilgi aldıklarını ifade eden Özmekik, çok sayıda gol pozisyonu na girmelerine rağmen, bunu tabelaya yansıtamadıklarını belirtti.  Ereğli Devlet Hastanesispor karşısında tek amaçlarının üç puan oldu ğunu kaydeden Özmekik, ''Kozlu Belediyespor karşısında kötü oynamamıza rağmen çok gol pozisyonuna girdiğimiz bir maçta sonuca gidemedik. Arzu ettiğimiz golleri ata madık. Puanla ayrılmamız gereken bu maçta yenilmek bizleri üzdü. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Ereğli Devlet Hastanesispor maçında galip gelerek, geçen haftaki yenilgiyi telafi edeceğiz. Bu maçta galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Ereğli Devlet Hastanesi karşısında alacağımız 3 puan ile tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz. İnanıyoruz ki, Ereğli'den 3 puanla döneceğiz" dedi.
ÖZTÜRK'DEN MORAL TAKVİYESİ!
Devrek Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ereğli Devlet Hastanesispor maçının hazırlıklarını Devrek Şehir Stadı'nda sürdürüyor. Antrenör Vedat Öztürk gözetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Kondisyon arttırıcı istasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Antrenör Vedat Öztürk, futbolcularından, Kozlu Belediyespor yenilgisini unutmalarını ve Ereğli Devlet Hastanesispor maçına konsantre olmalarını istedi.
Devrek Belediyespor, Ereğli Devlet Hastanesispor maçı hazırlıklarını, bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.