Zonguldak Fenerbahçe Taraftarları Derneği'nin düzenlediği 1. FB Cup Halı Saha Turnuvası'nda Devrekspor şampiyon oldu.

Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği'nin Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi üyeliğinin kabul edilmesi nedeniyle düzenlenen 1. Zonguldak FB Cup Halı Saha Futbol Turnuvası'na katılan Devrekspor bu turnuvada şampiyon oldu.
Birçoğu Devreksporun eski futbolcularından oluşan takım ile turnuvaya katılan Devrekspor burada güçlü rakiplerini birbir mağlup ederek ilk defa düzenlenen turnuvada şampiyon oldu.
Devrekspor'un eski kaptanlarından Tahir Müfettişoğlu, Mehmet Tözün, Hakan Çavuşoğlu, Ogün Özgen'in yanısıra Şenol Bükrü, İsmet Altan Kelebek ve genç oyunculardan kaleci Aydın, Uğur, Onur, İlker'den oluşan kadroyla turnuvaya Devrekspor adıyla katılan takımımız final maçında Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ni  10-3 farklı bir skorla mağlup ederek şampiyonluk kupasını Devrek'e getirdi. Final maçında özellikle kaleci Aydın ve diğer oyuncularımız muhteşem bir oyun çıkararak ilk defa düzenlenen turnuvada kupayı bileğinin hakkıyla kazanarak Devrek'e getirdiler.
Yaş ortalaması diğer takımlara göre oldukça fazla olan Devrekspor oynadığı mükemmel karşılaşmalar sonucu Zonguldak seyircisinin de takdirini kazandı.
Turnuvada Devrekspor birinci olurken, ikinciliği Göğüs Hastalıkları Hastanesi, üçüncülüğü de Elvanpazarcık elde etti