Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Devrek Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmaları için dün Bolu'da kampa girdi. Bolu Deniz Otel'de 24 kişilik kadroyla kamp yapacak olan kırmızı-beyazlı ekipte moraller yerinde.
İkinci etap kamp çalışmaları için Bolu Deniz Otel'de 10 günlüğüne kampa girdiklerini belirten Devrek Belediyespor Antrenörü Şenol Demir, "Çok iyi niyetli bir oyuncu kadromuz var. Yeni aldığımız oyuncularımız da takıma ayak uydurmaya başladılar. Bütün takımlar gibi lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Şu ana kadar hiçbir sakat vermememiz ve her şeyin yolunda gitmesi bizim lehimize işliyor. Ligler başlayana kadar sıkı şekilde hazırlıklarımızı sürdürerek lige fırtına gibi girmek istiyoruz" dedi.
YENİ TRANSFERLER İDDİALI!
Devrek Belediyespor'un Kilimli Belediyespor'dan aldığı Hakan Ateş ve Zonguldakspor'dan transfer ettiği Cem Akbaba, yeni sezon öncesi iddialı konuştular.
Devrek Belediyespor'un yeni transferleri Hakan Ateş ve Cem Akbaba, Devrek Belediyespor camiasının birlik ve beraberlik için kenetlendiğini ifade ederek, "Devrekspor çok farklı bir camia. Başkanından yönetimine kadar herkes futbolcusuyla çok ilgileniyor. Oyuncu arkadaşlarımızla birlikte Devrekspor'un güzel günleri için çalışıyor ve inanıyoruz" diye konuştular.
Zonguldak Süper Amatör Lig'in zor geçeceğini de ifade eden, Hakan Ateş ve Cem Akbaba, "Lig bu yıl çok renkli olacak. Başarıyı yakalamamız için her kesimin kenetlenmesi gerekiyor. Şenol Demir, hocamız bize sürekli olarak birliktelikten bahsediyor. Bu çok önemli… Lige iyi başlarsak başarıyı yakalarız" dediler.