Görevinden alınan Eski Alt Yapı Antrenörü'nden Efe Ali Küçük “beni fişlediler” dedi.

 

Ereğli Belediyespor'daki Alt Yapı Antrenörlüğü görevinden alınan  Efe Ali Küçük, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Küçük "Belediye de herkes birbirinin pisliğini biliyor  o yüzden hiçbiri birbirine dokunmuyor. 
Belediyespor hanedanlıkla yönetiliyor" iddiasında bulundu. 
Kdz.Ereğli Belediyespor Kız Futbol Takımı'nda Yıldıray Ağar'ın yardımcılığını yapan Ağar'ın görevden alınmasından sonra Alt yapı da görevlendirilen ve geçtiğimiz günlerde de Belediyedeki iş akdi fes edilen Efe Ali Küçük, "Bizim dönemimizde yaşananlar disiplinsizlik ise bizden sonra yaşananlara ne demeli." dedi. Antrenör Faruk Varlık tarafından tesislerdeki disiplinsizliklere göz yumulduğunu, burada yaşananları bildiği halde Murat Çetinel'in de yaşananları görmezden geldiğini belirtti. 

 

MUHSİN HOCAYA UYARI!

Ereğlispor yönetiminin, Antrenör Muhsin Aydın'ı alt yapıda görevlendirme düşüncesinde olduğunu da iddia eden Küçük, açıklamasının son bölümünde Aydın'ı uyarmayı da ihmal etmedi. Küçük, "Çok sevdiğim Muhsin hocama da alt yapıda görev vereceklermiş. 
Ben derim ki sayın hocama;  muhtar maaşları yükseldi, bunların vereceği üç kuruşa müsemma gösterme. Seçimden sonra senin de bir şekilde adını çıkartır sonra yol verirler. Sen en büyük mahallenin muhtarısın. Bunların küçük oyunlarına gelme."dedi.Küçük ayrıca bir dönem birlikte çalıştığım Yıldıray hocayı da alt yapıya gelecek diye duyuyorum.Yıldıray hocayı kovanlarda onlardı şimdi ne yüzle çağıracaklar" diyerek konuştu.