Yeni sezonda Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele edecek DM.Dilaverspor, hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı kamp çalışması ile devam ediyor. Bu sezon genç bir ekip kuran kırmızı-beyazlı ekip, ligde zirve mücadelesi vermeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz sezon şampiyon olan kadrosunu büyük ölçüde koruyan DM.Dilaverspor, genç oyuncuları transfer ederek gücüne güç kattı.
Dış transferde Eskişehir Demirspor'dan 26 yaşındaki santrafor Kerem Erdem, Sakarya Hendekspor'dan 22 yaşındaki stoper Hakan Güleç, Gebzespor'dan 24 yaşındaki stoper Hamza Öztürk, Konyaspor A2 takımından 20 yaşındaki santrafor İlyas Saraçoğlu, Kilimli Belediyespor'dan forvet oyuncusu 23 yaşındaki Emre Taşcı, 20 yaşındaki Onur Kahraman ile Kozlu Belediyespor'dan 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu Mehmet Baş'ı renklerine katan kırmızı-beyazlı ekip kadrosunu güçlendirdi.
Bu sezon genç oyuncuları transfer ederek önümüzdeki yılların takımını oluşturduklarını belirten Teknik Direktör Ali Sunar, "Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e çıkan kadromuzu büyük ölçüde korduk. Dış transferde de genç oyuncuları transfer ederek önümüzdeki yılların takımını oluşturduk. Çalışmalarımız devam ediyor. Belki bize uyan bir-iki oyuncu daha transfer edebiliriz" diye konuştu.