Attığı gollerle Kozluspor'a  hayat veren savunma oyuncusu Doğan Takıl ilginç bir istatistiğe imza attı. Kartepe maçında fileleri 2 kez sarsarak gol sayısını 5’ e yükselten savunmacı, başta kendi takımında olmak üzere bir çok  forveti geride bıraktı.Kozlu'nun hafta sonu oynayacağı Zonguldak Kömürspor ile oynayacağı maçta da gözler Doğan'da olacak.
Sezonun 3’üncü haftasında Kilimli Belediyespor ile oynanan maçta tek golü atarak takımına 3 puan kazandıran Doğan, bununla sınırlı kalmayarak, 6’ncı haftadaki İnegöl Gençlergücüspor maçında da fileleri 2 kez havalandırdı ve Kozlu Belediyespor’u 2-1 galibiyete taşıyan isim oldu. Son olarak deplasmanda Kozlu Belediyespor’un üst sıralara tırmanma maçı olarak gördüğü maçta 2 gol atan Doğan, takımının Kartepe Suadiyespor’u 4-2 yenmesinde büyük katkı sağladı.                                 

 

Takımının en skorer oyuncusu                                                                                                                   
5 golle Kozlu Belediyespor’un en skorer oyuncusu olan Doğan Takıl, kendi takımı başta olmak üzere forvet oyuncularını geride bıraktı. Yeşil-beyazlı forvet oyuncusu Fatih’in 3 gol attığı takımda, Cüneyt Aytürk’te3 golle bu oyuncuları takip etti.                                                                                                          

 

Kariyer rekorunu kırdı                                                                                                                               
Doğan, Kartepe maçında ki 2 golüyle birlikte 5’e yükselttiği gol sayısıyla, Bölgesel Amatör Lig’deki kariyer rekorunu kırdı.  2010-2011 sezonunda Emirdağspor formasıyla 3 gol atyan Doğan, 2011-2012 sezonunda Ödemiş Belediyespor’da gol sevinci yaşamamıştı.                                                                

Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Kozlu Belediyespor’da 24 maça çıkan Doğan, 4 golle takımına önemli katkı yapmıştı. Bu sezon ise daha 7’inci haftada 5 gole ulaşan Doğan’ın bu performansı spor damları tarafından tam not aldı.
Temsilcilerimizde kim kaç gol attı ?
Kozlu Belediyespor
Doğan Takıl: 5
Fatih Arslan: 3
Cüneyt Aytürk: 3
Zonguldak Kömürspor
Eren Üntürk: 4
Hüseyin Yılmaz: 2
Hüseyin Tunç: 2
Kilimli Belediyespor
Kaan Tan: 4
Ali Efsat: 1
Sezai Kaba: 1