Herkes İçin Spor Federasyonu Zonguldak  İl Temsilciliği, geçtiğimiz Pazar günü Göldağı’na doğa yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe, Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir de katıldı. Doğaseverler, temiz havada bol bol yürüdü, Göldağı’nın eşsiz güzelliklerini yakından gördü. Ardından mangalda kızartılan köfteler, Keman Sanatçısı Yüksel Kocasoy’un çaldığı birbirinden güzel şarkılar eşliğinde afiyetle yenildi. Katılımcılar, kemençe eşliğinde de bol bol horon tepti.

Herkes İçin Spor Federasyonu Zonguldak  İl Temsilcisi İsmail Tan, doğa yürüyüşü gezilerine 1994 yılından itibaren aralıksız devam etiklerini belirterek, “Amacımız, spor aktivitelerini sevdirmek. Bunlardan biri de doğa sporları. Doğa sporlarına çok fazla ilgi var. Katılım her yürüyüşte artıyor. Zonguldak merkez ve ilçelerimizde harika koy, vadi ve yaylalar var. Saymakla bitmez. Bunlardan bir kaçı; Harmankaya Şelaleleri, Yenice Şeker Kanyonu, Alaplı Gümeli Yaylası, Eğerci Aksu Yaylası, Göldağı… Vatandaşlarımız, gezilerimize katılarak hem spor yapıyor, hem de eşsiz doğa güzelliklerimizi yakından görüyor” dedi.

Tan, Ramazan ayı öncesinde final yürüyüşünü Göldağı’na yaptıklarını belirterek, “Göldağı yürüyüşünde, Türk Sanat Müziği, kemençe ve mangalda köfte partisi yapıldı. Bayramdan sonra buluşmak dileğiyle ayrıldık. Vali Yardımcımız Fethi Özdemir’in de katılması, bizlere güç verdi. Kemanıyla günümüze renk katan Yüksel Kocasoy’a, rehberimiz Fevzi Kula’ya, bugüne kadar doğa sporları için otobüs veren tüm belediye başkanlarına ve şimdiki Belediye Başkanımız İsmail Eşref’e, doğa severler adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.