ASKF seçimlerinde güven tazeleyerek 3. kez başkanlığa seçilen Tahir Buyurucu kendisi ve ekibini destekleyen herkese teşekkür etti. "Doğru işler yaptık ki,yeniden güven oyu aldık" diyen Buyurucu," Yeni dönemde de hizmetlerimize devam edeceğiz.Tüm kulüplere elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

 

Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF)’nun Olağan Genel Kurulunda yeniden güven tazeleyen Tahir Buyurucu teşekkür açıklaması yaptı. Kongre de  206 delegenin 125’inin oyunu  alan Tahir Buyurucu, "Doğru işler yaptığımız  için kulüplerden bir kez daha güven oyu aldık ve  yeni dönemde hizmetlerimize  devam edeceğiz." dedi. Genel kurula katılan herkese tek tek teşekkür eden Buyurucu,  “Bu güveni boşa çıkarmamak ve daha iyi hizmetlere imza atmak için çalışacağız. Daha önceki dönemlerde de olduğu gibi  amatör sporun  kalkınması için  daha fazla çalışacağız. Bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." dedi. "Görev yaptığımız sürece sahaların sentetik çim yüzeyli  yapılması için yoğun çaba harcadık. Sahaları devletimiz yaptı; ama biz sürekli girişimlerde bulunarak, yetkili yerlerle görüşerek, işin takibini yaparak sahaların  sentetik çim yüzeyli yapılmasına katkı koyduk." diyen Buyurucu,  "Amatör kulüplerimize  imkanlarımız dahilinde malzeme desteğinde bulunduk. 
Bulunmaya da devam edeceğiz. Sicil lisans şefliğini ilimize alarak  filiz lisansların ve vizelerin burada yapılmasını sağladık. 
Kulüplerimiz tek bir lisans için Ankara’ya gitme külfetinden kurtuldu. Yeni dönemdeki projelerimizi hayata geçirmek ve kulüplerimize daha iyi hizmet etmek için çalışmalarımız devam edecek." şeklinde konuştu.