Çaydeğirmeni Belediyespor ligde oynadığı 4 maçından da sahadan galibiyetle ayrıldı,

 

Dokuz canlı Çaydeğirmeni: 1-0

 

SAHA: Hüseyin Külah.

HAKEMLER: Serkan Can **, Ahmet Yeniçare **, Gökhan Altunbaş **.

ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR: Mehmet ***, Şaban ***, Talip ***, Ercan ***, Ramazan ***, Emrullah **(İlker *), Cengiz **(Barış *), Tuncay ***, Asım ***, Cihat **.

GÖKÇEBEYSPOR: Tayfur **, Erdinç **, Gültekin **, İlkay **, Muhammet Ali **, Mehmet **, Necip **, Kağan **, Hakan **, Fatih **, Okan **.

GOL: Dk.71 (P.A) Tuncay (Çaydeğirmeni Belediyespor).

KIRMIZI KARTLAR: Dk.65 Cihat, Dk.90+3 Tuncay (Çaydeğirmeni Belediyespor).

 

Zonguldak 1'inci Amatör Küme Çaycuma Grubu'nda mücadele eden Devrek temsilcisi Çaydeğirmeni Belediyespor, hedefine emin adımlarla ilerliyor. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Çaydeğirmeni Belediyespor, ligde oynadığı dördüncü maçında, sahada 9 kişi kalmasına rağmen galip ayrılmayı başardı.

Şampiyon adaylarından Gökçebeyspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşan Çaydeğirmeni Belediyespor'u galibiyete taşıyan golü 71'inci dakikada Asım'ın ceza sahası içinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Tuncay'ın gole çevirmesi ile elde etti. 

Oynadığı dört maçın hepsini kazanıp kalesinde tek bir gol görmeden namağlup olarak liderliğini sürdüren Çaydeğirmeni Belediyespor, Gökçebey maçında iki futbolcusu Cihat ve Tuncay, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar.

Çaydeğirmeni Belediyespor, bir hayli gergin geçen maçtan galip ayrılmasını bilirken, maçtan sonra bir açıklama yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Her iki takımda sahada galip ayrılmak istemesinin sahaya yansıması gerginlik oldu. İki kırmız kart görmemize rağmen sahadan 1-0 galip ayrılmasını bildik. Hiç gol yemeden grubumuzda liderliğimiz sürdürüyoruz. Bu yıl Çaydeğirmeni olarak sporda da hedefimize şampiyon olarak ulaşmak için çalışıyoruz. Sporcularımız ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Ben bütün Çaydeğirmeni halkını takımımızın maçlarına gelerek destek vermeye bekliyorum diye konuştu.