STAD: Safranbolu.
HAKEMLER: Fahri Var **, Hasan Albayrak **, Tunay Ateş **.
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Onur **, Burak ***, Fırat **, Mesut **, Miraç ***, Mahir ***, Suat ***, Mustafa **(Dk.83 Adnan Tuğçin), Yunus *(Dk.34 Fatih Tutar ****), Volkan ***, Murat **(Dk.77 Barış *).

BARTINSPOR: Kıvanç *, Ali Turan **, Savaş *(Dk.24 Eyüp *), Serkan **, İbrahim *, Uğur *, Özcan **, Melih *, Sadettin *(Dk.59 Yusuf *), Kaan **, Tolga **.

GOLLER: Dk.2 Kaan Demircan, Dk.27 Tolga Çelme (Bartınspor), Dk.34-44 Fatih Tutar, Dk.39 Suat Kerçin, Dk.60 (P.A) Volkan (Zonguldakspor).

KIRMIZI KARTLAR: Dk.63 Kıvanç (Bartınspor), Dk.65 Suat Kerçin (Zonguldak Kömürspor).

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, cezası nedeniyle Karabük Safranbolu'da konuk ettiği Bartınspor'u 4-2 mağlup etti. Her iki takımın taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçta; bol gol, kırmızı kart, heyecan ve gerginlik, yani futbol adına her şey vardı. Futbol adına güzel olan tek şey ise, 2-0 geriden gelip maçı 4-2 kazanan Zonguldak Kömürspor'un aldığı altın değerinde 3 puan… İlk yarım saatlik bölümde eski futbolcuları Kaan Demircan ve Tolga Çelme'nin golleriyle 2-0 geriye düşen kırmızı-lacivertli takım, devreyi Fatih Tutar (2) ve Suat'ın attığı gollerle 3-2 önde kapattı. İkinci yarıda da penaltıdan Volkan'ın golüyle 2 farklı üstünlüğü yakalayan temsilcimiz, karşılaşmayı 4-2 kazanarak, puanını 17 yaptı ve haftayı 2'nci sırada kapattı.
MAÇTA GERGİN
ANLAR YAŞANDI
İki takım taraftarları maç boyunca birbirleri aleyhine küfürlü tezahüratta bulundu. Maçın ilk yarısında Bartınspor taraftarları, Zonguldak Kömürspor Başkanı Salih Demir'e sözlü saldırıda bulundu. Demir'in de cevap vermesi üzerine tartışma büyüdü. İplerin iyice gerilmesi üzerine Karabük Emniyet Müdürü de maçın ikinci yarısında sahaya geldi. Gerginlikler maç sonuna kadar sürdü.