Kozlu Belediyespor ile Zonguldakspor yarın saat 13:30'da kozlarını paylaşacak.

BAL Ligi 6.grupta merakla beklenen Kozlu Belediyespor-Zonguldakspor karşılaşması yarın oynanacak. Bitime 6 hafta kalan en yakın rakibi Adliyespor'un 3 puam önünde 48 puanla lider durumda bulunan Zonguldakspor açısından büyük önem taşıyan derbi,son 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve 3.sıraya kadar yükselen  Kozluspor içinde prestij niteliğinde.Zonguldakspor'da Güven,Kozlu Belediyespor'da ise Gökhan Zülfikaroğlu sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldı.

Sporseverlerin hafta başından bu yana  heyecanla beklediği Kozluspor Belediyespor - Zonguldakspor karşılaşması  yarın saat 13:30'da başlayacak. 48 puanla lider durumda bulunan Zonguldakspor'un 37 puanlı lig 3.sü Kozlu Beeediyespor'a konuk olacağı karşılaşma İlk yarıda oynanan ve 0-0 biten maçın rövanşı niteliğindeki karşılaşmanın sonucu merakla bekleniyor.

Çalık; "Kazanmak istiyoruz"

Lider Zonguldakspor ile lig üçüncüsü Kozlu Belediyespor'u karşı karşıya getirecek karşılaşma öncesi Kozluspor ile kendileri açısından final maçına çıkacaklarını söyleyen  Zonguldakspor Antrenörü Raşit Çalık, "Hedefimiz şampiyonluk.Hedefe  giden yolda önümüzde  kalan engelleri kayıpsız geçmek istiyoruz." dedi. 
Çalık, " Bu şehrin kardeş iki takımı arasında oynanacak maçın centilmence geçmesini diliyorum." diyen Çalık, " Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık. 3 puan almak istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Ben Pazar günü oynanacak maçın centilmenlik çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum.şeklinde konuştu.

Kozlu'da hedef 3 puan

Sezonun İlk yarısını 18 puanla 7'nci sırada tamamlayan Kozlu Belediyespor  ikinci yarıdaki çıkışını Zonguldakspor maçında da  sürdürmek istiyor. İlk yarıda 13 maçta topladığı 18 puanı, ikinci yarının ilk 7 maçında aşan ve 19 puan toplayan Kozlu Belediyespor , Zonguldak Kömürspor'la birlikte ikinci yarının en çok puan alan takımı. Kozluspor'da  Teknik Direktörü Faruk Bahadır,Zonguldakspor maçı öncesi iddialı konuştu.Bahadır, "Zor bir maç.Hak eden kazansın.Son haftalardaki çıkışımızı bu maçı kazanarak sürdürmek istiyoruz. "dedi.

2 takımda da eksikler var

Zonguldakspor'un maç öncesi yaptığı son idmanda  Samet, takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken, idman sırasında sakatlanan golcü oyuncu Zeyni ise antrenmanı yarıda bıraktı.
Hasta olan ve tedavisine devam edilen Güven'in Pazar günü oynanacak maçta takımdaki yerini alması zor görünüyor.
Çift kale maç  yaparak  Zonguldak maçının provasını yapan  Yeşil-Beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Gökhan Zülfikaroğlu, Pazar günü oynanacak maçta takımdaki yerini alamayacak.