ZTS Gençlik ve Spor Kulübü ile Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği “Birimlerarası Futbol Turnuvası” sona erdi.
Yaklaşık üç hafta önce 15 takımın katılımıyla 4’erli gruplar halinde düzenlenen turnuva, dün Kozlu Sahası’nda oynanan final maçlarıyla tamamlandı. Final müsabakalarını; Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, TTK Kozlu Müessese Müdürü Kazım Eroğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, GMİS Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, GMİS Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, GMİS Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, GMİS Kozlu Şube Başkanı Şaban Kaptan, GMİS Üzülmez Şube Başkanı Ergin Cin ve çok sayıda taraftar izledi.
Üçüncülük-dördüncülük maçında, Star Madencilik ile Kartiye-3 karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçı 3-2 geriden gelen Kartiye-3, 4-3 kazanarak turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.
Kartiye-6 ile Kartiye-4 arasındaki final müsabakasının açılış vuruşunu, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, TTK Kozlu Müessese Müdürü ve ZTS Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kazım Eroğlu ve GMİS Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç yaptı. İlk yarıda bulduğu gollerle Kartiye-6, 2-0 öne geçti. Maçı bırakmayan Kartiye-4, durumu 2-2’ye getirdi. Normal sürede başka gol olmayınca, doğrudan penaltı atışlarına geçildi.
Penaltı atışları sonucunda Kartiye-4 3-2, toplamda da 5-4 üstünlük sağlayarak turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon Kartiye-4’e kupasını ve madalyalarını Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, ikinciye kupasını ve madalyalarını GMİS Genel Başkan Yardımcısı Sa-tılmış Uludağ, üçüncüye kupasını ve madalyalarını GMİS Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam verdi. Turnuvaya katılan takımlar, “Dost-luk kazandı” diye tezahürat yaptılar.