Basketbol Genç Erkekler Ligi'nde mücadele eden Kilimli Belediyespor, 27 Aralık 2009 Pazar günü karşılaşacağı DSİspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
Sporcularına güce dayalı komando eğitimi yaptıran Kilimli Belediyespor Basketbol Takımları Antrenörü Süleyman Nasip, "DSİ'yi evimizde yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
Grupta güçlü takımların bulunduğunu ve kendilerinin de güçlü olmak zorunda olduklarını kaydeden Nasip, şunları söyledi: "Öğrencilerimize güce dayalı komando eğitimi yaptırıyoruz. Çünkü ligde çok güçlü takımlar var. Bizim de güçlü olmamız gerekiyor. Haftada 3 gün üst düzeyde kuvvet idmanı yaptırıyoruz. Takımımızın motivasyonu iyi. İnşallah Pazar günü DSİ ile burada güzel bir maç yapacağız. Bu maçta gülen taraf olmak istiyoruz. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Erdemirspor'u elimizden kaçırdık. Güzel bir maç oldu. Hakemleri eleştirmek istemiyorum, ama hakemlerin 1-2 pozisyonda yaptıkları hata, bizi oyundan koparttı. Belki bu ma-ça ortak olabilirdik. Skor daha farklı olabilirdi. Bu maçı unuttuk, artık önümüzdeki DSİ maçına hazırlanıyoruz. DSİ'yi evimizde yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Bize destek veren tüm büyüklerimize ve herkese çok te-şekkür ediyorum. Ayrıca bizi hiçbir konuda yalnız bırakmayarak destek olan Belediye Başkanımız Seç-kin Özdemir'e, yine Salon Sporları Sorumlusu Ahmet Aygün'e çok çok teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız verdikleri destekle oyuncularımızı çok güzel şekilde motive ediyorlar. Salonu neşelendiriyorlar. Kendilerini tekrar DSİSpor maçına bekliyoruz."