Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 11'inci haftada saha ve seyircisi önünde, ligde zor günler geçiren Karsspor'u konuk edecek. Ligde oynadığı son 6 maçta yenilmeyen, 2 galibiyet ve 4 beraberlik alan temsilcimiz, Karsspor engelini kayıpsız geçerek, maç kazanma alışkanlığı sağlamak istiyor.
Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan sarı-siyahlı takım, bu çıkışı kendi evinde de sürdürmenin peşinde… Uzun aylar sonra ilk kez İskenderuınspor 1967 maçıyla saha ve seyircisi önüne çıkan Kilimli Belediyepor, bu maçta rakibiyle 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetmişti. Bu sefer Karsspor maçında aksilik yaşamak istemeyen temsilcimiz, bu maça mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.
PUAN CETVELİNDEKİ
YERİ ALDATMASIN
Ligin dibine demir atan Karsspor'un kaliteli kadrosu olmasına rağmen, istenilen istikrarı yakalayamadığından geride kalan haftalarda sadece 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 yenilgisi bulunuyor. Topladıkları 4 puanla 19'uncu sırada yer alan Karsspor'un bu durumuna aldanılmaması ve önlem alınması gereken bir takım.
ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK
Teknik Direktör Raşit Çalık, Karsspor'u izlettirdiğini ve gerekli önlemlerin alındığını belirterek, Oynanılmamış maçın kazanılmadığına inanan biriyim. Karsspor her ne kadar ligin alt sırasında olursa olsun tehlikeli bir takım. Üst liglerden kurulu oyuncu kadrosu var. Biz gerekli önlemlerimizi aldık. Kendi sahamızda maç kaybetme lüksümüz yok. Kaybedersek de çok ayıp olur dedi
KİLİMLİ-KARS MAÇINA ŞEKER ATANDI
Merkez Hakem Kurulu (MHK), Kilimli Belediyespor ile Karsspor maçını yönetecek hakemleri belirledi.
Kurul, temsilcimizin Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda Pazar günü saat 13.30'da Karsspor ile oynayacağı maça, Ordu bölgesinden Ulusal Hakem Volkan Şeker'i atadı.
Şeker'in yardımcılıklarını Tokat bölgesinden Cenk Özgümüş ve Çorum bölgesinden Gökhan Yumlu yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise, Trabzon bölgesinden Mustafa Bakırman.