Zonguldak 1.Amatör Küme Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu ile Ereğli Grubu’nda sezon tamamlanırken, Merkez Grubu’nda son hafta maçları önümüzdeki Perşembe günü oynanacak.
ZONGULDAK GENÇLİK
YENİLGİSİZ ŞAMPİYON 
Merkez Grubu’nda Zonguldak Gençlik, Asmaspor’u 9-2 yenerek grubu yenilgisiz lider tamamladı. Zonguldak Gençlik’in ardından Karaelmasspor ile Karadonspor’da Play-Off’a çıkma başarısı gösterdi. Bu grupta son haftaya girilirken Polisgücüsüpor, Play-Off’a çıkacak 8’inci takım olmak için diğer grupların üçüncüleri ile mücadele etmeye hak kazandı. Merkez Grubu’nda daha önce ligden çekilen Ayiçispor ile İhsaniyespor ise, bir alt kümeye düşen takımlar oldu.
İSTASYON ŞAMPİYON,
KAYIKÇILAR KÜME DÜŞTÜ
Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu’nda ise İstasyon Gemicilerspor lider olarak, Filyos Ateşspor ise ikinci olarak Play-Off’a çıkmayı garantilemişlerdi. Bu grupta Play-Off’a çıkacak 8’inci takım olmak için Çaydeğirmeni Belediyespor mücadele edecek. Küme düşmeme mücadelesi veren Veliköyspor ile Kayıkçılarspor maçında gülen taraf, rakibini 2-1 yenen Veliköyspor oldu. Veliköyspor, bu sonuçla ligde kalmayı başarırken, Kayıkçılarspor ise 2’nci Amatör Küme’ye düştü.
ŞAMPİYONLUK SON 45’E KALDI
Ereğli Grubu’nda şampiyonu ve Play-Off’a çıkmak için mücadele edecek üçüncü takımı, yoğun sis nedeniyle ikinci yarısı oynanamayan Kandilli Belediyespor-Akınspor maçının sonucu belli edecek. Bu grupta düğümü son 45 dakikası oynanacak Kandilli Belediyespor-Akınspor maçı çözecek. Akınspor’un maçı kazanması halinde, Akınspor, Play-Off’a çıkacak 8’inci takım olmak için mücadele edecek ve sezonu Ereğli Devlet Hastanesispor şampiyon tamamlayacak. Kandilli Belediyepor’un maçı kazanması halinde Kandilli şampiyon olurken, Play-Off oynayacak üçüncü takım Yenimahallespor olacak. Son 45 dakikası oynanacak Kandilli Belediyespor-Akınspor maçı berabere biterse, Yenimahallespor üçüncü olacak ve şampiyonu Kandilli Belediyespor ile Ereğli Devlet Hastanesispor arasında oynanan 4 maç belirleyecek. Bu grupta ise, Güneşli Belediyespor haftalar önce küme düşen takım olmuştu.
PLAY-OFF STATÜSÜ
Merkez Grubu’nda ilk 3 takım, Ereğli Grubu’nda ilk 2 takım, Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu’nda da ilk 2 takım Play-Off’a doğrudan katılacak. Merkez Grubu’nda ligi dördüncü, Ereğli Grubu ile Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu’nda ise ligi üçüncü tamamlayan takımlar, Play-Off’a çıkacak son takımı belirlemek için kendi aralarında baraj maçı oynayacak. Merkez Grubu’nda Zonguldak Gençlik, Karadonspor ve Karaelmasspor, Ereğli Grubu’nda Kandilli Belediyespor ve Ereğli Devlet Hastanesispor, Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu’nda ise İstasyon Gemicilerspor ile Filyos Ateşspor, Play-Off’a doğrudan çıktı. Merkez Grubu’nda Polisgücüspor, Çaycuma Grubu’nda ise Çaydeğirmeni Belediyespor baraj maçı oynamaya hak kazandı. Ereğli Grubu’nda ise, Yenimahallespor ile Akınspor’dan birisi baraj maçı oynayacak son takım olacak. 3 takım arasında oynanacak statüye ise, bugün toplanacak Tertip Komitesi karar verecek. Öte yandan 3 grupta hafta sonu oynanan maçlarda filelere 58 gol atıldı.