DUY-AN Özel Eğitim merkezinde özel destek eğitimi alan öğrencilerden 5 kız ve 15 erkek öğrencinin katıldığı Masa Tenisi Turnuvası DUY-AN Rehabilitasyon Merkezinde yapıldı.
Velilerin de ilgi gösterdiği turnuvada mücadele eden öğrenciler büyük heyecan gösterirken, kıyasıya yarıştılar ve ilk üç dereceye giren öğrencilere ödüllerini Milli Eğitim Özel Eğitim Şube Müdürü Arif Çankaya ve Atama Şube Müdürü Ayhan Direk verdi.
Birincilik Ödülünü Muhammet Hakan Düzgün, İkincilik Ödülünü Duygu Yalçın, Üçüncülük ödülünü Naci Hastürk aldı. Kurum Müdürü İsmail Demirel yaptığı açıklamada Özel Çocukların kurumlarında Bireysel ve Grup Destek eğitimlerini gerçekleştirirken, sosyal ve kişisel gelişimleri için çok faydalı olduğuna inandıkları spor ve kültürel etkinliklere de çok önem verdiklerini belirtti.  Velilere katkılarından dolayı teşekkür eden müdür İsmail Demirel öğrencilerini de başarılarından dolayı kutladı ve gelecek ay futbol turnuvası gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.
Özel Çocukların okullarında ki eğitimlerinin yanında kurumlarında Bireysel Destek Eğitimi'ni Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından belirlenen amaçlar doğrultusunda alanlarının mezunu genç dinamik 13 kişilik bir kadro ile özverili şekilde sürdürürken, aile eğitimleri, seminerler ve hizmet içi kurslarla en iyi olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini belirten İsmail Demirel ödül törenini onurlandıran Şube Müdürleri Arif Çankaya ve Ayhan Direk'e de teşekkür etti.