25-27 Mayıs 2012 tarihlerinde Düzce'nin ev sahipliğinde Kulüplerarası Karate Şampiyonası düzenlenecek. Zonguldak'tan Kuzey Karate Spor Kulübü, Yüksel Tok önderliğinde 5 sporcusuyla birlikte Düzce'ye çıkarmaya yapacak. Antrenör Yüksel Tok, Kulüpler arası düzenlenen şampiyonada Zonguldak'a 5'te 5 yaparak dönmek istediklerini belirtti.
Türkiye Karate Federasyonu tarafından 25-27 Mayıs 2012 tarihleri arası Düzce'de Türkiye Kulüplerarası Ümit-Genç ve Büyükler Karate Takım Şampiyonası düzenlenecek. Düzce 18 Temmuz Spor Salonu'nun ev sahipliğinde 2 gün sürecek şampiyonaya Zonguldak'tan Kuzey Karate Spor Kulübü katılacak. Kuzey Karate Spor Kulübü Antrenörü Yüksel Tok ile birlikte şampiyonada 5 sporcu yer alacak. Düzce'de Zonguldak'ı temsilen şampiyonada yer alacak sporcular; Can Baş, Mesut Yılmaz, Olgun Güney Çakıroğlu, Kaan Kaba ve Ufuk Bayraktar.
Kuzey Karate Spor Kulübü Antrenör Yüksel Tok, şampiyonada iddialı olduklarını belirtti. Tok, Aylar süren çalışmaların ardından Düzce'de yarışcağız. Çok iyi bir hazırlanma dönemi geçirdik. Bunun meyvesini Düzce'de almak istiyoruz. Yarışacak 5 sporcumdan birincilik bekliyorum.
Uzun yılardır Zonguldak'ta alt yapı anlamında da çok disiplinli çalışıyoruz. Alt yapıya verdiğimiz önem neticesinde Türkiye çapında Zonguldak'ın adını karate sporunda duyuruyoruz. Çıtayı her geçen gün daha yükselteceğiz dedi.