Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Devrek Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı, kendisi gibi şampiyonluk yarışının içinde olan Erdemirspor maçının hazırlıklarına başladı. Devrek Şehir Stadı'nda yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olduğu gözlendi.
Antrenör Vedat Öztürk, haftanın ilk antrenmanının ardından yaptığı açıklamada, Cumartesi günü oynanan ve 1-0 kazandıkları Saltukovaspor maçını değerlendirerek, oynanan futboldan memnun kalmadığını söyledi. Ligde liderliğe yükseldikleri için son derece mutluluk duyduklarını belirten Öztürk, hafta sonu deplasmanda Erdemirspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, bu maçtan galip gelmek istediklerini söyledi.
TARAFTARLARA
TEŞEKKÜR
Antrenör Vedat Öztürk, Cumartesi günü Devrek Şehir Stadı'nda oynanan Saltukovaspor maçına gelerek, takımlarına destek olan taraftarlara teşekkür ederken, taraftarların bu desteklerinin her maç devam etmesini istedi.
ERKAN 4'TE 4 YAPTI
Devrek Belediyespor'da Erkan Koçaklı, çıktığı her maçta gol atıyor. Oynadığı 4 maçta 4 gol atarak takımın en golcü futbolcusu olan Erkan Koçaklı, Devrek Belediyespor'un şampiyonluk yolundaki en büyük kozu durumunda.